‘Bumblebee’: tota aventura té el seu inici

- Advertisement -

La saga Transformers compta amb cinc pel·lícules que si ve poden ser considerades blockbusters, no han acabat d’aconseguir l’èxit que s’esperava ni a la taquilla ni pel que fa a crítiques. Davant aquest fet, els productors han decidit apostar per un camí diferent i donar protagonisme a un dels personatges més carismàtics de la saga, Bumblebee. El simpàtic i divertit cotxe groc tindrà pel·lícula en solitari el pròxim 28 de desembre. Serà la primera pel·lícula de totes que no estarà dirigida per Michael Bay, i agafarà el relleu el cineasta Travis Knight.

- Advertisement -

El film que es titula Bumblebee esta protagonitzat per aquest robot alienígena i per la Charlie, una noia que està a punt de fer els 18 anys i que busca el seu lloc al món. Transcorre durant el final dels anys 80, moment en el qual el Bumblebee està amagat en una deixalleria d’un petit poble de Califòrnia. Serà en aquest moment quan la Charlie, interpretada per Hailee Steinfeld, descobrirà un cotxe vell i de color groc que finalment resultarà ser molt més.

- Advertisement -

Hailee Steinfeld (Pitch Perfect) estarà acompanyada per John Cena, qui donarà vida a un militar encarregat de perseguir els protagonistes; Pamela Adlon, Kenneth Choi i John Ortiz, entre altres. Vistes les primeres imatges sembla que finalment la saga Transformers pot agafar un aire diferent, que torni a captivar el públic.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents