‘Buga Buga’: tot pot passar en una bugaderia

- Advertisement -

Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… són només alguns dels temes que ens promet la nova sèrie de ficció de TV3. Sota el títol de Buga Buga s’hi amaguen tot un seguit de personatges que comparteixen una sola cosa, una ubicació: la bugaderia on porten a rentar la roba. La ficció de 6 capítol de 20 minuts s’estrena a la televisió púbica aquest dilluns 9 d’agost després del TN a les 22:05. 

- Advertisement -

La productora Aguacate & Calabaza Films va presentar aquesta història a la segona crida de projectes per al 33 i en va resultar l’escollit per a l’apartat de ficció. Sota la direcció d’Alba Simón i Ana Millán la sèrie està protagonitzada per Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Roger Batalla, Emma Arquillué, Laura Aubert i Pere Arquillué, entre altres. Partint d’un nou consum social que antigament només veiem a pel·lícules americanes, la bugaderia serà el nou espai de trobada per aquesta ficció que arriba en una data força inusual per ficció pròpies de TV3.

- Advertisement -

El rodatge es va començar la setmana passada i plantejarà la història d’una parella en crisi, a l’espera d’un nadó, que decideix revifar la seva relació revivint el primer cop que es van conèixer; la d’un adolescent que s’enfronta a la seva colla per evitar que segueixi l’assetjament a un seu amic; una noia que rep una videotrucada de la seva parella que viu en un altre país i que acabarà de manera inesperada; un home gran que va a la bugaderia a rentar la roba de la seva dona morta; uns amants que discuteixen sobre si han de posar fi a la seva relació furtiva; i un grup d’amigues que es confessen mentre celebren l’aniversari d’una d’elles a la bugaderia. Aquestes històries i personatges conflueixen durant els 6 episodis de 20 minuts de Buga Buga, petits curtmetratges independents que alternen comèdia, drama i gènere romàntic, i tots ells situats en diverses bugaderies de Barcelona i les seves rodalies.

Segons les creadores, Buga Buga és una manera diferent d’acostar-nos a la ciutat catalana i que vol oferir una imatge molt diferent de la que ens porten les postals. Pretén mostrar la gent de carrer i les diferents realitats dels habitants de la ciutat amb els seus problemes personals, els seus conflictes i la seva quotidianitat. Pretén el que l públic es pugui sentir emmirallat en ells per les complicitats que compartiran.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents