La (molt jove) nova parella de Brad Pitt

- Advertisement -

És un dels homes més atractius i més desitjats de Hollywood des de fa més de 30 anys, i és per això que la seva vida sentimental sempre és notícia, ja sigui perquè té parella o perquè està solter i torna a estar disponible. Des que es va separar d’Angelina Jolie, són molts els rumors que han corregut sobre la seva vida privada, i se l’ha relacionat amb moltes dones, però la que ha aconseguit conquistar el cor de Pitt ha estat la model alemanya de 27 anys Nicole Poturalski.

- Advertisement -

La relació entre Brad Pitt i la model ha estat confirmada pel mateix actor en un comunicat de premsa en què explicava que s’estaven coneixent i que estaven passant uns dies de vacances a França a la seva mansió-castell. Segons va publicar el Daily Mail, sembla que la parella es va conèixer l’agost passat al Bordchardt, el restaurant que Roland Mary té a la ciutat de Berlín i que va visitar quan hi va anar per promocionar una pel·lícula. Després d’això, la model va viatjar a Estats Units amb motiu d’una sessió de fotos i va aprofitar per anar, juntament amb Pitt, a un concert de Kanye West, on se’ls va veure junts.

- Advertisement -

I què pinta Roland Mary en tota aquesta història? L’empresari de la restauració de 68 anys és el marit de la model. Heu llegit bé. MARIT. Fa vuit anys que estan casats, tenen un fill en comú i, segons la font del tabloide, tenen un matrimoni tan obert que Mary està al cas de la relació entre la seva dona i l’actor.

Aprofito aquest article per fer una repassada a la vida sentimental de Brad Pitt, la qual s’anima per moments, i que situarà a més d’un i més de dos. Tot i que abans ja havia sortit amb altres actrius, la seva primera relació sonada va ser amb l’actriu Gwyneth Paltrow, actriu amb qui va estar tres anys i amb la qual es van arribar a comprometre. La relació es va trencar perquè l’actriu va creure que no estava preparada per al matrimoni. Després d’aquesta ruptura, Pitt va tenir algunes històries passatgeres, fins que es va topar amb Jennifer Aniston. Dos anys després de conèixer-se es van casar, però després de cinc anys, el matrimoni es va trencar. Els rumors d’una relació entre Pitt i Angelina Jolie es confirmaven, i poc després del seu divorci amb Aniston, es publicaven les primeres imatges de la parella. Després de set anys de matrimoni i sis fills en comú, Brad Pitt i Angelina Jolie se separaven el setembre de 2016, segons va declarar l’actriu, per “diferències irreconciliables”. Aquestes diferències van portar la parella a tenir un seriós conflicte per la custòdia dels seus fills. Sembla que després de reconèixer i tractar els seus problemes amb l’alcohol, les coses entre ells dos estan més calmades.

Cinèfiles i cinèfils, Brad Pitt torna a estar ocupat, però podeu seguir somiant amb ell i els seus abdominals.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents