‘Boy Erased’ o com curar l’homosexualitat

- Advertisement -

En ple segle XXI pot semblar insensat pensar que encara hi ha gent que creu que la homosexualitat és una malaltia o una condició que es pot escollir. Malauradament encara hi ha llocs del món on hi ha gent que realment ho creu. Les teràpies de conversió o reorientació sexual són encara un fet habitual als Estats Units, tot i que cada vegada n’hi ha menys, encara se’n fan, camuflades sota definicions com “campaments de recolzament religiós” o “orientadors privats”. Garrard Conely va publicar l’any 2016 un llibre on explicava la seva experiència en un d’aquests campaments, en el qual va haver de passar una temporada quan els seus pares, una família fonamentalista d’Arkansas, el van obligar a anar-hi.

- Advertisement -

Aquest any, de la mà del cineasta Joel Edgerton aquesta història arribarà a la gran pantalla sota el títol Boy Erased (Identidad borrada en espanyol). El film que aborda un tema poc recurrent a la gran pantalla, comptarà amb Nicole Kidman i Russell Crowe, en el paper d’uns pares que porten el seu fill, interpretat per Lucas Hedges, a un campament de reorientació sexual, quan aquest els confessa que té pensaments amb homes. El tràiler promet una pel·lícula dura, amb una gran càrrega emotiva i amb frases potents dels protagonistes com: “No pots néixer homosexual. Això és una mentida. És una elecció”. El film arriba a les nostres pantalles aquest divendres 5 d’abril.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents