‘Borderlands’, el vídeojoc assalta el cinema

- Advertisement -

Borderlands és la pròxima pel·lícula de comèdia, acció i ciència-ficció dirigida per Eli Roth (Hostel) basada en la sèrie de videojocs del mateix nom desenvolupada per Gearbox Software. És protagonitzada per un peculiar repartiment format per Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Edgar Ramírez, Ariana Greenblatt, Bobby Lee, Florian Munteanu, Gina Gershon i Jamie Lee Curtis.

Borderlands
Borderlands

- Advertisement -

Borderlands no és una simple adaptació dels jocs existents. Tal com indica Randy Pitchford, fundador de Gearbox i productor executiu de la pel·lícula: “Una de les coses interessants de la pel·lícula és que hem creat un univers cinematogràfic que conviu amb l’univers del videojoc. I els personatges hi són i són autèntics, però són històries independents”. I afegeix: “la pel·lícula és la primera de l’Univers Cinematogràfic de Borderlands i s’hi podran veure alguns personatges de les diferents parts del videojoc. Però també ens dona l’oportunitat d’aprofundir-nos i expandir-nos una mica més”.

Una colla amb trastorn límit de personalitat

- Advertisement -

La trama de Borderlands ens situa al planeta Pandora, on Lilith (Blanchett), una infame proscrita amb un passat misteriós, torna de mala gana per trobar la filla desapareguda del poderós Atlas. Lilith forma una aliança amb un equip inesperat: Roland (Hart), un antic mercenari d’elit, Tiny Tina (Greenblat), una demolicionista preadolescent; Krieg (Monteanu), el protector muscular de la Tina; Tannis (Lee Curtis), la científica boja; i Claptrap (Black), el robot savi.

Borderlands
Borderlands

El rodatge de la cinta va començar oficialment l’1 d’abril de 2021 a Budapest, Hongria, durant la pandèmia de la COVID-19, i va finalitzar el 22 de juny. El gener de 2023, es va anunciar que la pel·lícula passaria dues setmanes de rodatges dirigides per Tim Miller (Deadpool) a causa dels compromisos de Roth amb Thanksgiving (2023). Tot i que Roth no es va involucrar amb els reshoots, es va mantenir lligat a la pel·lícula i va donar a Miller la seva benedicció.

Borderlands està produïda per Arad Productions, Picturestart, Gearbox Studios, Lions Gate Films i Media Capital Technologies sota la distribució de Lionsgate Films. La seva estrena al nostre país està prevista per al 9 d’agost.

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents