‘Boogie’ i el somni de jugar a la NBA (sent oriental)

- Advertisement -

Les històries de superació estan a l’ordre del dia i més en el món dels esports. Però també ho són els conflictes racials, ja que sembla que la societat encara no hi està mentalitzada. Sobre aquests conceptes es basa Boogie, una pel·lícula que s’ubica a la Nova York contemporània on coneixem un jove fenomen jugador de bàsquet xinès-americà que creix a Queens i somia amb triomfar a la NBA. Però no ho tindrà fàcil, ja que haurà de lluitar per equilibrar les expectatives de la seva família immigrant amb els seus propis desitjos.

El cineasta Eddie Huang debuta dirigint i escrivint aquesta història dramàtica sobre adolescència i immigració. Es va inspirar en una altra gran història sobre la majoria d’edat com la coneguda Good Will Hunting. Tot i que no es tracta d’una història basada en fets reals, té algunes connexions amb les experiències reals del director, el qual va créixer com a fill d’immigrants taiwanesos a Orlando (Florida).

- Advertisement -

- Advertisement -

Està protagonitzada per Taylor Takahashi que es fica sota la pell d’Alfred “Boogie” Chin, Taylour Paihe com a Eleanor, Jorge Lendeborg Jr. com a Richie, el desaparegut raper Pop Smoke és Monk, Pamelyn Chee com a Mrs. Chin, Perry Yung és Mr. Chin i Mike Moh com a Melvin. La resta de l’elenc el conformen Alexa Mareka, Dmenick Lombardozzi, Steve Coulter, Charlamagne tha God i el mateix director del film, Huang.

Està previst que arribi a les cartelleres aquest 21 de maig de la mà de Focus Features. A continuació es pot gaudir del tràiler.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents