‘Bly Manor’ la nova casa encantada de Netflix

- Advertisement -

Després d’arrasar l’any 2018 amb The Haunting of Hill House (La maldición de Hill House) torna el director Mike Flanagan (Doctor Sleep, 2019) amb una nova casa encantada. El pròxim 9 d’octubre, tots els amants del terror tenen una cita amb la plataforma digital per gaudir de nou d’una nova història adaptada de la literatura.

https://elcinefil.cat/2018/11/19/la-casa-encantada-que-fa-furor/

- Advertisement -

The Haunting of Bly Manor (La maldición de Bly Manor) és una història de terror gòtica basada en els relats de l’autor nord-americà Henry James. James va ser conegut per escriure una literatura des d’un punt de vista més intimista que li permetia fer una anàlisi psicològic molt detallat dels personatges.

- Advertisement -

La sèrie tindrà 9 capítols i tornarà a comptar amb les interpretacions de Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen i Henry Thomas, però també s’hi sumaran Benjamin Evan Ainsworth (Flora and Ulysses), Amelie Bea Smith (Peppa Pig), Amelia Eve (Enterprice), Rahul Kohli (IZombie), T’Nia Miller (Years and years) i Tahirah Sharif (A Christmas Prince), entre d’altres.

La història està ambientada als anys 80, a Anglaterra. Després de la tràgica mort d’una au pair, Henry Wingrave (Henry Thomas) contracta una jove professora americana (Victoria Pedretti) per cuidar els seus nebots orfes (Amelie Bea Smith i Benjamin Evan Ainsworth). L’única condició és que s’haurà de traslladar a viure a la mansió de Bly, lloc de residència dels nens, juntament amb el cuiner, l’Owen (Rahul Kohli); la jardinera, la Jamie (Amelia Eve), i la majordoma, la senyora Grose (T’Nia Miller). Tot i així, en aquesta mansió no tot és el que sembla i amaga tot un seguit de secrets amagats durant segles. I és que, tal com diu el pòster, “a Bly, morir no significa desaparèixer”.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents