‘Blonde’: provocador biopic de Marilyn Monroe amb Ana de Armas

- Advertisement -

Blonde, la història personal audaçment reinventada de la sex symbol més famosa del món, Marilyn Monroe, protagonitzat per Ana de Armas, es basa en el best-seller de Joyce Carol Oates i està dirigit per Andrew Dominik. La cinta, que Netflix estrena aquest 28 de setembre, compta amb una qualificació de només per a adults i, segons fonts de la indústria, a la plataforma de la ‘N’ estaven “horroritzats” per la visió massa sexual del seu director, però el projecte ja és una realitat.

- Advertisement -

La pel·lícula prové de l’ímpetu i la tenacitat de Dominik, que d’ençà que va estrenar Killing Them Softly (2012), no ha tornat a llançar cap llargmetratge al mercat. El realitzador ha estat ocupat rodant alguns episodis de Mindhunter i intentant tirar Blonde endavant. Dominik ha promès que la pel·lícula “ofendrà tothom” i és que del film s’ha rumorejat que hi ha escenes molt intenses de sexe i violència, entre cunnilingus sagnants i violacions.

- Advertisement -

Blonde_1

Polèmica a part, segons de Armas, la seva transformació com a Marilyn a la pel·lícula “ha estat una de les coses més belles de la meva carrera, una experiència realment important per a mi”. I afegeix “ha estat un gran desafiament, que he estat preparant durant molt de temps. Quan vaig asseure’m a la cadira i em vaig posar la perruca i el maquillatge va ser molt especial. Em vaig transformar completament. Una de les coses més belles de la meva feina és veure com et converteixes en una altra persona”.

Blonde_2

La pel·lícula és un retrat fictici de la model, actriu i cantant durant els anys 50 i 60, explicada a través de la mirada moderna de la cultura de les celebritats. A la pel·lícula també apareix Adrien Brody com a Arthur Miller (marit de Marilyn entre 1958 i 1961); Bobby Cannavale interpreta a Joe DiMaggio, casat amb l’estrella durant nou mesos el 1954; Caspar Philipson serà el president John F. Kennedy; i David Washofsky serà el magnat (i depredador sexual) Darryl F. Zanuck.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents