L’univers ‘Blade Runner’ continua en una sèrie

- Advertisement -

Al 1982 va estrenar-se als cinemes Blade Runner, però lluny del que avui pot semblar, ja que està considerada com un film de culte, en aquell moment va ser un fracàs de taquilla i de la crítica. La creació de ciència ficció de Ridley Scott, basada en la novel·la de Phillip K Dick, Somien els androides amb ovelles elèctriques?, finalment va considerar-se com a obra mestra i al 2017 (35 anys després de l’estrena) va arribar la seqüela de la mà de Dennis Villeneuve, protagonitzada per Ryan Gosling i Harrison Ford.

https://elcinefil.cat/2017/10/04/replicants-i-humans/

- Advertisement -

La història principal se centra a principis del segle XXI, on la poderosa Tyrell Corporation va crear, gràcies als avenços de l’enginyeria genètica un androide anomenat Nexus 6, un ésser virtual idèntic a l’home però superior a ell en força i agilitat, el qual es va anomenar Replicant. Aquests robots treballaven com a esclaus a les colònies exteriors de la Terra. Després de la sanguinolenta rebel·lió d’un equip de Nexus 6, els Replicants van ser desterrats de la Terra. Brigades especials de policies, els Blade Runners, tenien ordres de matar tots els que no haguessin seguit la condemna. Però a això no ho van anomenar execució, sinó “retir”. Rick Deckard, un ex-Blade Runner, torna a la seva feina habitual per encarregar-se de la pitjor fugida de Replicants que ha tingut lloc a la Terra fins ara.

- Advertisement -

Entre ‘Blade Runner’ i ‘Blade Runner 2049’

Adult Swim (la franja d’emissió adulta de Cartoon Network), Alcon Television Group i Crunchyroll han anunciat un acord per produir una sèrie de televisió assentat en el mateix univers que els films, però en un format animat. Si tot va com està previst la ficció s’hauria d’estrenar aquest 2021 en una data encara per confirmar. Ja sabem, però, que  tindrà 13 capítols de mitja hora i s’anomenarà Blade Runner: Black Lotus. Tot i que se’n desconeix l’argument, s’ha fet públic que comptarà amb els personatges de les cintes clàssiques i que els fets tindran lloc al 2023 (17 anys abans que la seqüela de Blade Runner i 10 anys després de Blade Runner: Black Out 2022). Encara no hi ha data anunciada d’inici de rodatge ni d’estrena.

Shinji Aramaki i Kenji Kamiyama, els quals treballen en el reboot televisió de Ghost in the Shell, seran també els encarregats de dirigir els capítols des de l’estudi Sola Digital Arts. A més, al projecte hi està implicat Shinichiro Watanabe, director del curtmetratge d’anime Blade Runner Black Out 2022, que va acompanyar al llançament de Blade Runner 2049 com a preqüela. Si voleu saber més coses sobre com serà aquesta sèrie us recomanem que feu un cop d’ull al que han explicat els seus creadors en aquest clip. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents