Marvel torna a la gran pantalla amb ‘Black Widow’

- Advertisement -

Fa quasi 2 anys i mig que no tenim una pel·lícula Marvel… Des que The Avengers: Endgame va destrossar la taquilla mundial l’abril del 2019 que l’Univers Marvel no passa per la gran pantalla (la Covid-19 ho ha endarrerit tot). Ara, però, ja és l’hora! A Black Widow veurem la història d’aquest personatge femení de Marvel a partit del 9 de juliol de 2021 (més d’un any més tard del que inicialment estava a l’agenda). També es podrà veure a Disney + pagant una quantitat extra, és a dir, no inclosa en la tarifa de la plataforma. La pel·lícula està feta des de fa temps i encara que sigui més tard els fan de Marvel poden tornar al cinema a gaudir noves aventures d’Avengers en pantalla gran.

- Advertisement -

Després d’haver vist el personatge de Black Widow fins a set vegades a llargmetratges de The Avengers des del 2012 ha arribat el moment de veure l’esplendor d’aquesta superheroïna en solitari. Scarlett Johansson es torna a enfundar el vestit negre i torna a reunir part dels protectors del món. Un dels principals atractius del film és que aquesta nova història de l’univers Marvel proporciona a Black Widow un passat.

El passat, una motxilla pesada

- Advertisement -

Seguint els esdeveniments de Captain America: Civil War (2016), Natasha Romanoff es troba sola i es veu obligada a enfrontar-se a una perillosa conspiració que té relació amb el seu passat. Perseguida per una força que no s’aturarà fins que la derroti, Romanoff ha d’abordar la seva història com a espia i les relacions trencades abans que esdevingués una membre destacada dels Avengers

Ella sempre es refereix als Avengers com la seva família al llarg de tota la franquícia, en què només hem pogut veure algun flashback i petites al·lusions als seus orígens. Ara bé, el tràiler ens mostra una reunió familiar del seu passat que no està exempt de coreografies i lluites. A més la pel·lícula incorpora noves participacions com Florence Pugh (Midsommar) com a Yelena Belova, Rachel Weisz (The Favourite) en el paper de Melina Vostokoff i David Harbour (Stranger Things) com a Red Guardian.

S’ha confirmat que la historia se centra en les tres dones. Weisz i Johansson comentaven en una entrevista que “aprendran les pors de la Natasha i què produeix aquestes temors. […] A més, veurem que hi ha tres narracions femenines complexes i molt ben escrites, la qual cosa s’agraeix en una pel·lícula de superherois”.

 

Per si tot això no fos poc…Robert Downey Jr. torna a repetir el seu paper de Tony Stark / Iron Man en el que serà com a mínim un cameo. Veurem si és l’únic superheroi de la família que apareix… 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents