Begur s’omplirà d’humor amb el Festival de cinema de comèdia

- Advertisement -

Els experts diuen que riure és una de les millors teràpies per ser feliç. Riure ens destensa, ens desconnecta dels problemes i ens fa oblidar per uns moments les preocupacions que ens ocupen dia a dia. El cinema sempre ha estat una bona opció per evadir-se de la realitat i, si ho connectem amb el tema del riure, no hi ha res millor que una bona comèdia. A Begur això ho tenen clar i, per això, de l’11 al 14 d’octubre hi haurà la IV edició del Festival Internacional de Cinema de Comèdia.

festival begurEl certamen està organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur i, a part de les projeccions, també oferirà als assistents visites guiades per conèixer el poble des del punt de vista d’escenari de pel·lícula i refugi d’artistes, concerts i una festa de disfresses de pel·lícula. L’acte de benvinguda que tindrà lloc el dijous 11, serà a la terrassa del cinema Casino i s’oferirà una copa de cava a tots els espectadors.

- Advertisement -

La figura de l’actriu Marilyn Monroe tindrà un gran protagonisme durant tot el festival, ja que, no només ocupa la imatge central d’aquesta edició, sinó que es projectarà el documental La leyenda de Marilyn Monroe de Terry Sanders i, també es podrà veure una exposició fotogràfica dedicada a la mediàtica estrella de Hollywood.

- Advertisement -

Als migdies, després de la sessió de les 12h es realitzarà un vermut amb convidats del festival i membres de l’equip del film que es projecti com ara David Vega, director de De Hollywood a la Costa Brava, que es podrà veure el dissabte 13. L’entrega de premis tindrà lloc el dissabte a partir de les 20h però el diumenge, encara hi haurà activitat, i s’entregarà el premi del públic a la millor pel·lícula i al millor curtmetratge. Per alta banda, també es retrà homenatge al cineasta Ventura Pons, amb la projecció del film Miss Dalí.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents