‘Beau is afraid’ uneix Ari Aster amb Joaquin Phoenix

- Advertisement -

El cineasta Ari Aster amb dues pel·lícules ha sabut crear el seu segell i demostrar que és un dels grans pel que fa al terror psicològic. Així ho demostra a Hereditary (2018) i Midsommar (2019), dues cintes que s’escapen del tradicional terror i deixen de manifest la controvèrsia en les opinions del seu públic. En aquesta ocasió presenta una proposta una mica diferent, ja que cavalca entre el drama i la comèdia, però encara és fidel a la idea de confondre a l’espectador i crear una amalgama de continguts, és a dir, terror de caràcter surrealista. 

La cinta porta per títol Beau Is Afraid (Beau tiene miedo), malgrat que inicialment estava previst que Disappointment Blvd i està protagonitzada per Joaquin Phoenix. La resta de l’elenc el conformen Nathan Lane, Stephen McKinley Henderson, Patti LuPone, Amy Ryan, Kylie Rogers, Denis Ménochet, Haley Squires, Michael Gandolfini, Zoe Lister-Jones, Richard Kind i Parker Posey, entre d’altres. L’estrena del film va ser el 28 d’abril del 2023 de la mà de Diamond Films i aquest 8 de març arriba per fi a la TV. Està ja disponible per als subscriptors d’Amazon Prime Video. 

- Advertisement -

Beau is afraid i la paranoia de Joaquin Phoenix

- Advertisement -

La trama se centra en Beau (Joaquin Phoenix), un home que haurà d’enfrontar-se a les seves pors i paranoies en endinsar-se en una èpica odissea per a arribar a casa de la seva controladora i mare. Phoenix desenvolupa diversos papers en diferents edats, des de l’adolescència fins a la vellesa, en la qual, probablement, serà una de les cintes més comentades de l’any (també és una de les més esperades).

El tràiler més aviat mostra poc del que probablement acabarà sent la pel·lícula, ja que Aster l’ha descrit com “un retrat íntim que engloba dècades d’un dels empresaris de més èxit de tots els temps”. També l’ha definida com “una comèdia de malsons de quatre hores”. Així doncs, segur que té moltes sorpreses i girs amagats que caldrà esperar al seu visionat per a descobrir-los, el que està clar que seguirà la dinàmica de pel·lícules d’unes 3 hores a les quals els cineastes s’estan habituant. Concretament, té una durada de 179 minuts, segons s’ha confirmat finalment. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents