“Barcelona és un lloc perfecte per rodar històries d’aventura i exploració”

- Advertisement -

L’actor britànic Tom Holland estrena aquest 11 de febrer la pel·lícula Uncharted. Més conegut per encarnar l’home-aranya a la nova saga d’Spirder-man, Holland va rodar a Barcelona part del seu nou film que adapta un popular joc de Playstation. Al film, dirigit per Ruben Fleischer (Zombieland, Superstore) comparteix pantalla amb Mark Wahlberg i Antonio Banderas.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Tom Holland (@tomholland2013)

- Advertisement -

En aquesta entrevista, elaborada a partir de respostes a diversos periodistes durant la promoció de la cinta a Barcelona, l’actor explica la importància dels clàssics d’aventures per a la història. També ens narra la seva estreta relació amb la capital catalana, fruit de la seva amistat amb J.A. Bayona, amb qui va filmar la seva primera pel·lícula, The Impossible, l’any 2012 amb només 14 anys.

- Advertisement -

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents