‘Barbie’: la pel·lícula (segons Greta Gerwig)

- Advertisement -

No sabem si calia fer una pel·lícula d’imatge real sobre Barbie, però des que s’ha sabut qui serà el duet protagonista, la cosa ha anat guanyant interès. Margot Robbie es posa a la pell de la popular nina i Ryan Gosling serà Ken. Fins aquí tot bé, però ha estat fer-se públiques les primeres imatges i, mentre que per a l’actriu australiana tot han estat elogis, l’actor canadenc s’ha convertit en carn de “meme” a les xarxes socials.

Tot i que hi ha gran part del públic que està molt d’acord amb l’elecció dels dos actors, hi ha un sector que no ha acceptat massa la transformació de Ryan Gosling en el ninot de plàstic, sobretot pels cabells oxigenats.

- Advertisement -

- Advertisement -

La pel·lícula està encara en fase de rodatge, però ja se sap que acompanyen Margot Robbie i Ryan Gosling altres actors com Will Ferrell (Blades of Glory) i Michael Cera (Superbad) o actrius com Emma Mackey (Sex Education) i Nicola Coughlan (Bridgerton). El film està dirigit per Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women), qui també signa el guió juntament amb Noah Baumbach (Marriage Story).

Caldrà esperar encara per veure la parella de ninots de plàstic en acció, ja que està previst que Barbie s’estreni l’estiu de 2023.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents