Greta Gerwig reinventa ‘Barbie’ i ho veurem en català

- Advertisement -

No sabem si calia fer una pel·lícula d’imatge real sobre Barbie… Però s’ha fet! I no és el que sembla… Des que es va saber qui és el duet protagonista, la cosa ha anat guanyant interès. Margot Robbie es posa a la pell de la popular nina i Ryan Gosling és Ken. Fins aquí tot bé, però a mesura que es van veient imatges el hype no ha parat de créixer. I és que no és una pel·lícula qualsevol… Mireu i jutgeu!

- Advertisement -

Tot i que hi ha gran part del públic que està molt d’acord amb l’elecció dels dos actors, hi ha un sector que no ha acceptat massa la transformació de Ryan Gosling en el ninot de plàstic, sobretot pels cabells oxigenats. Sigui com sigui aquest estiu aquest serà un dels films més esperats (i taquillers) i el podrem gaudir també amb doblatge català.

- Advertisement -

Barbie pel·licula

La inesperada pel·lícula de Barbie

La pel·lícula basada en la joguina de Mattel està ja enllestida a l’espera de pintar els cinemes de rosa. Respecte de la resta de l’elenc, acompanyen Margot Robbie i Ryan Gosling altres actors de nivell.  Will Ferrell (Blades of Glory), Michael Cera (Superbad), Emma Mackey (Sex Education) i Nicola Coughlan (Bridgerton) en són només alguns. El film està dirigit per Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women), qui també signa el guió juntament amb Noah Baumbach (Marriage Story).

Caldrà esperar encara per veure la parella de ninots de plàstic en acció, ja que està previst que Barbie s’estreni el 21 de juliol de la mà de Warner Bros. De moment els pòsters oficials ja són un fart de riure. L’esperit de la pel·lícula va per aquesta línia. No espereu un homenatge a la joguina. Segurament la sàtira serà l’element principal.

barbie català

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents