Els Avengers de Marvel visiten Barcelona

- Advertisement -

Els Avengers estan a Barcelona! Fins a finals d’abril, la Carpa del Poble Espanyol acull una exposició que cap fan dels còmics no s’hauria de perdre. Una col·lecció privada de més de 100 peces de material exclusiu sobre personatges i moments icònics de les més de 20 pel·lícules de l’Univers Marvel més populars està a la vostra disposició.

Avengers Barcelona
L’univers cinematogràfic dels Avengers, al teu abast a Barcelona

Avengers, reuniu-vos (a Barcelona)!

- Advertisement -

A l’exposició hi trobareu els Avengers de les noves pel·lícules a mida real i amb una alta qualitat. També hi ha un munt de pòsters i figuretes dels personatges més populars. Hulk, Thor, Ironman, Spider-man, Wolverine, el Capità Amèrica… Tots tenen la seva vitrina pròpia i, a més, podreu gaudir de miniatures i curiositats de molts més noms de la saga més estimada de Marvel. Ah, i no hi falten els malvats. En Thanos, sens dubte hi té un paper central però no és l’únic.

- Advertisement -

Avengers poble espanyol

L’exposició dels Avengers Barcelona està inclosa a l’entrada del Poble Espanyol i per accedir-hi és imprescindible reservar hora ja que l’aforament limitat). Cal destacar, però que aquesta és una exposició fan i no està vinculada a Marvel o Disney (propietària dels drets dels superherois actualment).

Visita amb família

L’espai està especialment pensat per a la mainada. En un extrem de la carpa hi ha una pantalla gegant i interactiva que animarà els visitants a pintar diferents superherois i superheroïnes per després veure’l projectat en una gran ciutat virtual. Aquesta “pel·lícula” col·lectiva ha estat creada per l’empresa especialitzada Atlantis Virtual Reality.

Avengers poble espanyol barcelona

Com a recomanació, us hem d’avisar que les entrades són més barates si les adquiriu per internet (i no a la taquilla). També hi ha packs familiars de tres o quatre persones que us abaratiran el cost total. La “visita” dels Avengers a Barcelona no és una exposició de “museu” o de les que ens acostuma a oferir el Saló del Còmic. És a dir, no hi ha objectes originals de les pel·lícules o dels còmics ni una explicació o reflexió sobre els personatges. Senzillament hi ha peces espectaculars de totes les mides.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents