Autotracking: un festival de cine en VHS a Barcelona

- Advertisement -

Autotracking. Queda’t amb el nom. I és que qui diu que els videoclubs han mort? Qui diu que el format VHS està obsolet? El darrer videoclub que queda a Barcelona, Video Instan, inicia un nou projecte amb un festival dedicat al cinema retro en format VHS.

Durant el cap de setmana del 15 i 16 d’abril de 2023, la sala de cinema de Video Instan (situada al C/ de Viladomat, 239) acollirà un certamen on podrem veure algunes pel·lícules que avui dia continuen inèdites en un altre format al nostre país. Això sí, segueixen de lloguer a l’extens arxiu d’aquest videoclub.

Autotracking: We ❤ retro

- Advertisement -

Segons expliquen en un comunicat Autotracking és una carta d’amor al format analògic del vídeo VHS, sobretot a totes aquelles pel·lícules d’explotació, esperpèntiques i psicotròniques que es colaven entre el cinema més comercial i ens atreien amb l’art de les caràtules i les promeses impossibles”.

“Tenim VHS, som un videoclub amb servei de museu”

- Advertisement -

Les entrades ja estan a la venda a un preu de 5 euros cada sessió. Algunes de les sessions del festival seran presentades per Ángel Sala (director del Festival de Sitges) i els crítics i podcasters Xavi Sanchez Pons, Javier Parra i Tanatorius Mortalban.

Programa del festival

autotracking festival programacio
Autotracking Festival 2023: programació completa

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents