‘Autodefensa’, nova sèrie original de Filmin

- Advertisement -

Després de passar pel Festival de Sevilla i l’Alternativa Fest, la sèrie Autodefensa arriba a Filmin el 29 de novembre. Aquest producte original de Filmin és una autoficció creada per Berta Prieto, Belén Barenys i Miguel Ángel Blanca.

- Advertisement -

Autodefensa explica la història de dues amigues que viuen a Barcelona on fan el que volen sense demanar permís a ningú. Dues noies de vint-i-tants que volen trepitjar totes les línies vermelles emocionals possibles per descobrir qui són en realitat. En el fons, les dues noies estan molt espantades i es diverteixen en defensa pròpia.

Realitat i ficció

- Advertisement -

Berta Prieto i Belén Barenys són les dues amigues que protagonitzen la sèrie, en què ens obren les portes de casa seva, de la seva intimitat i de les seves vides per mostrar sense complexos els alts i baixos de la joventut, la dificultat per trobar-se a un mateix i el descontrol com a escapatòria. Prieto és escriptora i dramaturga, mentre que Barenys és actriu, corista de Rigoberta Bandini i té un projecte musical en solitari com a Memé. El director de la sèrie és Miguel Ángel Blanca, un cineasta conegut per títols com Quiero lo eterno o Magaluf Ghost Town.

autodefensa filmin
Les protagonistes d”Autodefensa’

Autodefensa està formada per 10 capítols de durada d’entre 10 i 20 minuts. Cada capítol és autoconclusiu i està concebut, enregistrat i editat amb un estil particular i diferent de la resta. Els 5 primers es podran veure a Filmin a partir del 29 de novembre, mentre que els últims 5 s’estrenaran el 6 de desembre.

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents