Arranca ‘Jo mai mai’, la nova sèrie musical de TV3

- Advertisement -

TV3 i Abacus comencen el rodatge de la sèrie Jo mai mai, un projecte de ficció transmèdia que s’estrenarà durant el 2024 i que s’adreça a un públic juvenil i familiar. La sèrie de TV3 en col·laboració amb Abacus consta de vuit episodis de 45 minuts de durada i agafa de referent la sèrie Go!azen emesa amb gran èxit al primer canal d’ETB, la televisió pública del País Basc.

Ambientada en unes colònies d’estiu, el rodatge comença aquesta setmana i es desenvoluparà en espais naturals del Vallès Oriental. La producció té la música en català com un dels elements protagonistes. Clàudia Riera, coneguda pel seu paper a la sèrie Les de l’hoquei, serà una de les protagonistes de Jo mai mai.

El rock català tindrà una importància molt gran a la sèrie

- Advertisement -

Jo mai mai es tracta d’una sèrie que connectarà amb el públic adolescent i jove, però que també vol ser un retorn nostàlgic al passat per a les generacions d’adults que van créixer amb el boom del rock català. L’objectiu és aconseguir reunir tota la família davant la pantalla, i per això hi sonaran les millors cançons de la música en català versionades i coreografiades en clau actual.

- Advertisement -

Rodada quasi íntegrament en l’entorn del Vallès Oriental i ambientada en unes colònies d’estiu, la producció compta amb un repartiment format principalment per actors i actrius joves. La sèrie potenciarà les emocions, la diversió, les històries d’amor i d’amistat a través de la música en català que ha estat referent durant les últimes dècades.

Els primers noms que s’han donat a conèixer del jove repartiment de la sèrie són els dels membres del grup de grans de les colònies: Jan Buxaderas, Berta Rabascall, Imèn Akandouch, Maria Morera, Joel Cojal, Biel Rossell, Aleix Otem i Zoe Arnao. També el de la seva monitora, Claudia Riera, que els espectadors recorden com a protagonista de la sèrie de TV3 Les de l’hoquei o El internado, las cumbres, entre d’altres produccions.

Segons han dit els seus creadors: “Aquesta ficció aborda els primers cops que marquen la vida, però també vol reflectir el xoc generacional entre pares i fills. En el fons és una producció que explora aquells sentiments universals que afecten totes les edats: la por, l’alegria i la sorpresa que provoquen els canvis”. Els continguts transmèdia que acompanyaran la sèrie així com altres sorpreses s’aniran desvelant en els pròxims mesos.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents