‘Annabelle’ torna a casa aquest estiu

- Advertisement -

Els films de terror també tenen el seu propi univers ja que moltes pel·lícules clàssiques van tenir les seves seqüeles, preqüeles, spin-off, i generen un seguit de films entorn una idea inicial. Però, actualment el cinema de gènere també roman invencible! L’any 2013, el cineasta James Wan va presentar The Conjuring (The Warren Files), inspirada en fets reals amb els quals es van trobar els investigadors de fets paranormals Ed i Lorraine Warren. De seguida va causar molt bones vibracions i es va preparar un spin-off basat en un dels personatges protagonistes, Annabelle (2014). En aquesta ocasió no va acumular gaires èxits, però l’univers de l’expedient Warren es va anar ampliant a d’altres amb altres personatges (The Nun o The Curse of La Llorona) i el 2017 van tornar amb l’origen de la nina Annabelle: Creation, una preqüela que va millorar la predecessora. Ara ens arriba Annabelle Comes Home i fa un salt en el temps i ens situa a la casa del matrimoni.

Els demonòlegs Ed i Lorraine Warren estan decidits a evitar que la nina maleïda, Annabelle, causi més desgràcies, així que la porten a casa seva per a tenir-la sota clau a la sala d’objectes posseïts. La deixen en una vitrina sagrada beneïda per un sacerdot, però una terrorífica nit, la nina desperta els esperits maleïts de tota l’habitació per tal que es fixin en un nou objectiu: la filla de 10 anys dels Warren.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film està protagonitzat per McKenna Grace (sèrie The Haunting of Hill House o Captain Marvel), Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle o Goosebumps 2: Haunted Halloween), Katie Sarife (sèries Youth and Consequences o Supernatural), Patrick Wilson (Aquaman o Insidious) i Vera Farmiga (Godzilla: King of the Monsters o sèrie Bates Motel). Mentre que la direcció recau sobre Gary Dauberman, el qual s’estrena amb aquest llargmetratge que compta amb guió escrit pel cineasta a partir de la història d’en James Wan.

Està previst que arribi a les pantalles el proper 12 de juliol de la mà de Warner Bros Pictures. A més, a causa de la seva violència està catalogada com a qualificació R, no recomanada per a menors de 16 anys.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents