‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania, inici a la Fase 5 de Marvel

- Advertisement -

La Fase 5 de Marvel promet emocions fortes, ja que malgrat semblar impossible superar el que han fet fins ara, després del final d’Avengers: Endgame amb l’espetec d’en Hulk, Disney va començar a produir noves produccions que han servit de transició (com les nombroses sèries que es poden trobar a la plataforma Disney+). Però el que és cert és que això va donar peu a obrir nous camins i noves històries a descobrir. Aquest és el cas de la propera cinta, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ja que per alguna raó desconeguda, Scott Lang desitja tornar enrere en el temps i recuperar els anys que va perdre quan es trobava al regne quàntic, durant els fets provocats per Thanos.

- Advertisement -

A la pel·lícula, que dona oficialment l’inici de la Fase 5 de l’Univers Cinematogràfic de Marvel, la parella de superherois Scott Lang (Paul Rudd) i Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) tornen per a seguir amb les seves aventures com a Ant-Man i la Vespa. Junt amb els pares de la Hope, Hank Pym (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), la família es troba explorant el Regne Quàntic, mentre interaccionen amb noves i estranyes criatures i s’endinsen en una aventura que els portarà més enllà dels límits del que pensaven que era viable.

- Advertisement -

La direcció de la cinta recau sobre Peyton Reed, el qual ja va dirigir les dues anteriors produccions inspirades en el personatge: Ant-Man (2015) i Ant-Man and the Wasp (2018) i parteix d’un guió escrit per Jack Kirby i Jeff Loveness. A l’elenc original s’incorpora Jonathan Majors que s’uneix a l’aventura com a Kang, l’antagonista que ja va fer un cameig a la sèrie de Loki. En ella es coneixerà també al nou malvat de Marvel: MODOK, el personatge del cap gegant, el qual ja es va poder veure a la sèrie animada còmica de Disney+. Mentre que Kevin Feige i Stephen Broussard s’encarreguen de la producció. Recentment, ja s’ha publicat el tràiler i el pòster oficials de la mà de Disney Pictures i arriba a les pantalles el 17 de febrer.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents