Quanta Guerra! o el relat dels nets de la Guerra Civil

- Advertisement -

Ja fa uns mesos que va Andreu Buenafuente va deixar Leit Motiv i molts es preguntaven quin seria el seu proper moviment. El periodista i director ha decidit tornar “a casa”, a TV3, per participar en un capítol d’una sèrie que combina el documental amb l’entreteniment i que té la guerra com a fil conductor. L’estrena serà el 14 de setembre i el títol: Quanta guerra!, una referència força directe al llibre de Mercè Rodoreda Quanta, quanta guerra.  

Aquest 2022 farà 86 anys de l’inici de la Guerra Civil i, malgrat el pas del temps, a moltes famílies encara hi ha preguntes sense resposta i silencis que no s’han trencat.

- Advertisement -

Ara, però, la generació dels nets vol saber què va passar. Què van viure els seus avis entre el 1936 i el 1939, quan encara eren joves i tenien tota la vida al davant? A Quanta guerra! han buscat 5 famosos disposats a mirar enrere amb ganes de conèixer la peripècia vital dels seus avantpassats. Amb ganes de descobrir aquella història familiar que sempre ha estat envoltada de misteri i de què només saben alguns fragments aïllats. El programa arriba a la televisió pública catalana aquest dimecres 14 de setembre amb la intenció de ser un dels revulsius de la cadena aquesta tardor.

- Advertisement -

El presentador de la funció serà Eloi Vila i la voluntat del programa és acompanyar Andreu Buenafuente, Albert Om, Beth Rodergas, en Peyu i Natza Farré mentre fan aquest viatge cap al seu passat, resseguint sobre el terreny i descobrint en temps real el que va suposar la guerra per als seus avis o àvies. L’objctiu: homenatgjar la generació d’avis i àvies que, en un moment molt fosc, van forjar el nostre futur. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents