‘Alguns dies d’ahir’, del teatre a la televisió

Després de dues temporades d’èxit al teatre, l’obra Alguns dies d’ahir, escrita per Jordi Casanovas, es convertirà en una pel·lícula per a televisió sota la direcció de Kiko Ruiz Claverol, seguint la principal línia editorial de Focus d’adaptar continguts escènics d’èxit al format audiovisual.

Alguns_Dies_Ahir_1
La Villarroel

L’argument d’Alguns dies d’ahir gira entorn d’una família que viu en una població de prop de Barcelona, que veu sacsejada la seva quotidianitat amb els fets polítics del setembre i l’octubre del 2017. El nucli familiar està patint pel progressiu distanciament dels pares. La mare, la Rosa (Míriam Iscla), és una professora d’institut, apartada temporalment de la docència, que durant aquestes setmanes convulses farà un viatge de cura i redempció. El pare, el Jaume (Abel Folk), és un petit empresari força discret, que s’acaba involucrant en l’organització local del referèndum. La Laura (Marta Ossó), la filla gran, està a punt d’anar-se’n a viure a Barcelona amb la seva parella, la Carla, però els fets polítics al voltant del referèndum de l’1 d’octubre posen en crisi la seva relació. El Jofre (Francesc Cuéllar), el seu germà, és un jove amb una feina precària que troba en el projecte del referèndum un incentiu vital molt valuós 

Alguns dies d’ahir és una història de maduració i de cura, d’una família que aprèn a trencar-se i a separar-se sense fer-se mal i sense provocar-se traumes. Una família que aprèn a comprendre els pensaments i les postures dels altres a mesura que tot es va crispant més i més a fora de casa seva. Una família que fa tot el possible per conversar i per entendre’s, perquè, en el fons, s’estimen i es respecten. Una família que trobarà la manera de perdonar i de curar les ferides produïdes durant tot aquest procés. 

Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents