Els secrets i èxits d’Alexia Putellas arriben a Amazon

- Advertisement -

“El tipo puede cambiar de todo. De cara, de casa, de familia, de religión, de dios. Pero hay una cosa de la que no puede cambiar Benjamín. No puede cambiar de pasión”. La mítica línia de diàleg amb què el gran Juan José Campanella ens introduïa a una de les seves escenes més memorables a El secreto de sus ojos, referenciant el sentiment que a tots ens recorre quan veiem guanyar el nostre equip preferit.

I és que, dos dels pilars que sustenten les bases de l’entreteniment tradicional sempre han estat l’esport i el cinema. Majoritàriament, els grans consumidors d’esport no són grans cinèfils, i viceversa, però sempre hi ha excepcions. Des de fa uns anys que la plataforma Amazon Prime Video, ha intentat unir aquests dos mons, com a la sèrie Make us Dream sobre la vida de Steven Gerrard; Take us home, sobre el Leeds United, el gegant de la segona divisió de la Premier League en el camí a l’ascens; o All or Nothing, la mirada dins dels vestidors de l’equip liderat per Pep Guardiola.

- Advertisement -

- Advertisement -

Aquesta vegada Prime Video estrena Alexia, una nova docusèrie de tres episodis sobre Alexia Putellas, guardonada capitana del Futbol Club Barcelona i part de la Selecció espanyola que ha esdevingut un referent del futbol femení internacional, inspiració de moltes nenes i una pionera que ha revolucionat aquest esport. L’estrena és aquest 30 de novembre.

La fantàstica temporada del Futbol Club Barcelona Femení i el seguiment a la Selecció a l’Eurocopa aquest estiu, seran algunes de les fites que es veuran a la docusèrie, que recorrerà l’espectacular salt del futbol femení a través del relat d’Alexia en primera persona.

Produïda per You First Originals i dirigida per Joana Pardos (Pioneres, Ràdio Gaga, Bruixes), amb la producció executiva de Javier Martínez i Luis Miguel Calvo, la docusèrie farà una immersió en la vida i la transformació de la millor futbolista del món. Un accés exclusiu que portarà els espectadors, des de la infantesa, fins al moment en què es converteix en un referent social i esportiu global. A més, la producció comptarà amb la presència de distingides figures de l’esport internacional que aportaran la seva visió i el seu suport cap a la normalització i l’equiparació del futbol femení.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents