Actrius embarassades durant el rodatge

- Advertisement -

El rebombori que ha creat a les xarxes socials i als mitjans de comunicació el cas d’Aina Clotet i el seu embaràs no ha deixat ningú indiferent. Si encara no us n’heu assabentat, resulta que l’actriu catalana va ser seleccionada per interpretar un dels papers protagonistes de la sèrie Déjate llevar, la qual ha estat escrita i codirigida per Leticia Dolera. Poc temps després de saber que li havien donat el paper, Clotet descobreix que està embarassada de quatre setmanes i ho comunica a la directora amb la voluntat d’organitzar el rodatge per tal que les seves escenes es puguin gravar sense problemes i amb prou planificació tenint en compte el seu estat. I ara ve la bomba, i és que Dolera va decidir no comptar amb Aina Clotet perquè el seu estat “impossibilitava que una actriu embarassada de cinc o sis mesos interpretés aquest personatge en concret, un que redescobreix la seva sexualitat i té moltes seqüències de sexe”, així es justificava Dolera. Arran de la qüestió, ja us podeu imaginar per on ha anat la polèmica: la discriminació de les dones embarassades i els drets de les dones. Així doncs, prenent aquesta notícia com a referència, avui he volgut elaborar una llista d’actrius que han estat embarassades a l’hora d’interpretar els seus papers i com s’ho van fer per dissimilar-ho.

Gal Gadot a Wonder Woman

Gal Gadot, protagonista del film en solitari de l’heroïna de DC Wonder Woman, va rodar les últimes escenes de la pel·lícula embarassada de cinc mesos, les quals corresponien a escenes de lluita. Per dissimular el seu embaràs van retallar-li un tros del vestit de superheroïna i el van substituir en un tros de roba verda que als encarregats dels efectes especials els va permetre desfer-se de la panxa digitalment.

- Advertisement -

Penélope Cruz a Piratas del Caribe

- Advertisement -

Abans que comencés el rodatge de Piratas del Caribe, Penélope Cruz va avisar els directors i productors que estava embarassada del seu primer fill amb Javier Bardem. La seva reacció, pel que explicava ella mateixa, va ser molt bona i van estar molt atents en tot moment. Per tal que no se li notés l’embaràs, van adaptar el vestuari amb camises amples i cotilles no gaire estretes. A més, per a les escenes d’acció, van contractar Mónica Cruz, la seva germana i amb qui guarda una semblança increïble, la qual cosa va fer que el seu embaràs passés totalment desapercebut a la gran pantalla.

Kate Winslet a Divergente

A la saga Divergente hi trobem una Kate Winslet en un avançat estat de gestació. Per ocultar el seu embaràs la vestien de colors foscos i acostumava a portar alguna tauleta o algun objecte que custodiava estratègicament a l’alçada de la panxa, la qual cosa dissimulava el protuberant ventre de l’actriu. Per altra banda, l’ús recurrent de primers plans i els plans mitjos, va permetre ocultar l’embaràs amb més facilitat i sense peripècies.

Scarlett Johanson a Los Vengadores: La era de Ultrón

Scarlett Johanson estava embarassada quan van rodar Los Vengadores: La era de Ultrón. Els que l’hagueu vist, ja sabeu que és una pel·lícula amb molta acció, però això no va frenar ni els directors, ni els productors, ni la mateixa actriu. Així doncs, tot i que va realitzar algunes escenes d’acció, per a les més perilloses van contractar més d’una doble que es posés en el seu lloc i així evitar que la criatura o la mateixa Johanson prenguessin mal. Per ocultar el seu embaràs, van adaptar el vestuari i van utilitzar alguns retocs digitals. El seu estat, lluny de ser un impediment, fins i tot va ser divertit per als seus companys de rodatge, ja que confessen que al set saludaven a Scarlett sense adonar-se que es tractava d’una doble.

Ellen Pompeo a Anatomía de Grey

I no tot són pel·lícules! Ellen Pompeo, en el seu paper com a doctora a la mítica sèrie Anatomia de Grey, va rodar moltes escenes estant embarassada (molt embarassada!). En aquest cas ho van tenir més fàcil, ja que no hi ha res que no pugui ocultar un pijama ample i una bata de metge. Per altra banda, és un moment en què, per qüestions del guió, Meredith passa moltes estones asseguda i estirada en què els llençols i la postura li dissimulaven la panxa.

- Advertisement -

I la llista encara podria ser més llarga! Hi ha moltes actius que, com moltes d’altres dones, malgrat quedar-se embarassades continuen treballant sense cap tipus de problema. A més, els seus caps s’adapten a la seva situació i els posen fàcil la feina per poder treballar d’una forma còmode i amb uns resultats òptims. Tot i així, encara queda molta feina per fer en la lluita pels drets de les dones.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents