acontra+, nova plataforma que regala entrades de cinema!

- Advertisement -

L’empresa catalana Contracorriente Films, distribuïdora i productora de cinema independent, és la responsable d’una nova plataforma, acontra+, que arriba amb molta força amb una proposta que sorprenentment no se li havia acudit encara a ningú… regalar entrades de cinema cada mes amb la seva subscripció. Més de 1.500 títols de la distribuïdora s’aniran incorporant poc a poc al nou espai d’streaming.

Una altra bona notícia d’aquesta nova plataforma és l’alta presència de contingut en llengua catalana, tant en versió doblada com subtitulada. Hi ha 79 títols doblats al català i 69 amb subtítols en català ja que la distribuïdora que impulsa el projecte és de les que més doble les seves estrenes.  

- Advertisement -

- Advertisement -

La subscripció prèmium té un cost de 9,99 euros al mes i és la que inclou una entrada de cinema gratuïta cada mes per qualsevol pel·lícula d’A Contracorriente Films que estigui en cartellera. La subscripció bàsica són 7,99 euros al mes, i dona accés a tot el contingut. Hi trobareu un ampli catàleg de cinema independent, bàsicament totes les pel·lícules de ficció, documentals i anime, de les quals té drets exclusius A Contracorriente Films.

A més, aquesta nova plataforma repeteix la fórmula que ja va fer HBO Max i, si us subscriviu abans del 30 de juny i manteniu la subscripció, tindreu un 50% de descompte de per vida. El que vindria a ser 3,99 euros opció bàsica, 4,99 la prèmium amb entrada de cinema inclosa i 49,99 euros la subscripció anual amb 12 entrades de cinema incloses. Si així i tot teniu dubtes, disposeu també de l’opció de 14 dies de prova gratuïta.

Tot plegat és una boníssima notícia per al cinema independent i la llengua catalana, que es veu doblement reforçada amb acontra+, amb més presència a plataformes i, esperem, amb més públic als cinemes. Per tant, també, boníssima notícia per als cinemes que programen pel·lícules independents.

- Advertisement -

Articles relacionats

1 COMMENT

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents