Els orígens marquen el futur a ‘The Mandalorian 2’

- Advertisement -

La joia de la corona de Disney +, The Mandalorian, ja està en marxa per estrenar aquest mateix 2020 la seva segona temporada (la primer es va estrenar al març). Aquest 30 d’octubre veurem altre cop les aventures del caçarecompenses Din Djarin acompanyat del misteriós infant conegut popularment com a “Baby Yoda” (cal recordar que encara no sabem el seu nom de veritat ni tan sols coneixem com es diu la raça o poble dels homenets verds). El responsable de la sèrie Jon Favreau també ha deixat els fans tranquils assegurant que hi haurà una 3a temporada. Hi ha Star Wars per estona… I aquí teniu el tràiler oficial.

- Advertisement -

Molts dubtes i aventures per una sèrie que ha ressuscitat l’interès per l’univers Star Wars després d’una desigual rebuda del final de la Saga Skywalker. Entre les novetats més destacades hi ha dos fitxatges de l’univers galàctic que faran força feliços als fans. El primer és Ashoka Tano, la jove aprenent de Jedi d’Anakin Skywalker a la sèrie Clone Wars. Serà el primer cop que aquest personatge serà encarnat per una actriu en imatge real i la tria ha recaigut en Rosario Dawson (Death Proof, Zombieland: Double Tap).

- Advertisement -

El segon fitxatge ja el coneixem si hem vist la 1a temporada. El que serà el dolent dolentíssim de la sèrie, Moff Gideon (Giancarlo Esposito). Éstà clar que la vella lluita entre la força i el costat fosc tornarà a estar sobre la taula ara també en aquesta sèrie. Jedis contra Sith un cop més? Ah, i també queda pendent aprofundir més en els poders del petit orellut verd, que òbviament també tindran a veure amb la força. A més, la sèrie girarà al voltant del retorn de Baby Yoda “als seus” (entenem els Jedis) tot i que també sabem que la raça dels mandalorians i els cavallers de les espases làser no tenen una animadversió entre ells des de fa segles.

https://elcinefil.cat/2020/03/27/neo-western-delicat-aventurer-i-entretingut/

Possiblement una de les notícies més esperades per a tot els “warsies” és el retorn de Boba Fett que tornarà a ser interpretat per Temuera Morrison (qui ja va enfundar-se el casc a L’Episodi II: L’atac del Clons l’any 2002). Serà curiós de veure com torna aquest personatge tenint en compte que a L’Episodi VI: El retorn del Jedi va ser engolit per un Scarlacc (un afamat cuc gegant i carnívor del desert de Tatooine). En qualsevol, cas sembla que el misteriós personatge que s’acosta al cadàver de Fennec Shand a l’episodi 5 de la primera temporada és Boba Fett. Tot quadra, més o menys, tenint en compte que aquell episodi transcorre a Tatooine i que només han passat 5 anys dels esdeveniment de l’Episodi VI. A més, es veu que el cuc tarda anys en digerir les seves víctimes així que la seva “teòrica mort” no va ser instantània. Tot i que hi ha moltes ganes de veure de nou el vell caçarecompenses segons el mitjà que ha destapat l’exclusiva, el Hollywood Reporter, Boba Fett tindrà només un petit paper a la sèrie.

Finalment l’actor Michael Biehn (Terminator, Aliens) també se sumarà a la festa galàctica interpretant un altre home del casc en busca de diners fàcils a canvi de capturar gent. Altres noms que haurem d’afegir a la família d’Star Wars sons els dels director Robert Rodríguez (Alita, Spy Kids) i Peyton Reed (Ant-Man).

També es posaran darrere les càmeres el showrunner de The Mandalorian, Jon Favreau, que dirigirà el darrer episodi i Carl Weathers que a la 1a temporada ha interpretat el líder del gremi dels caçarecompenses. El tràiler de la nova temporada havia de veure’s a la San Diego Comic Con però degut a la cancel·lació de l’esdeveniment per culpa del Coronavirus haurem d’esperar una mica més… Que la força ens acompanyi.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents