‘Wildlife’: un drama familiar ambientat als anys 60

- Advertisement -

L’actor nord-americà Paul Dano, conegut per films com Little Miss Sunshine o There will be Blood, ha decidit deixar de banda la seva faceta com a intèrpret per experimentar el que se sent darrera les càmeres. El film amb el que fa el debut ha estat circulant per diversos festivals de renom al llarg de l’any amb una forta rebuda, com és l’exemple del Sundacen Film Festival.

Aquest drama familiar està ambientat als anys 60 a l’estat de Montana i segueix una família típica dels EUA que pateix canvis familiars quan el pare, Jerry (Jake Gyllenhall), perd la seva feina i decideix ajudar a combatre els incendis forestals, i deixa la seva dona (Carey Mulligan) per tal que tiri endavant sola. El film està narrat sota la mirada de Joe (Ed Oxenbould), el fill d’ambdós que es veurà obligat a convertir-se en un adult abans d’hora i a ser testimoni de la lluita de la seva vida per mantenir-se al capdavant i veure com el matrimoni dels seus pares es destrossa quan apareix un home a la vida de la seva mare.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film, sota el títol Wildlife, és una adaptació de l’aclamada novel·la homònima de Richard Ford coneguda com Incendios, guió de la qual ha estat escrit pel mateix Dano juntament amb Zoe Kazan. Està previst que arribi a les pantalles americanes el proper 19 d’octubre, al nostre territori encara no té data d’estrena però abans es pot gaudir del tràiler que promet emocions fortes a flor de pell:

 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents