’70 binladens’ el nou film de Koldo Serra

- Advertisement -

Ja fa un any que el cineasta Koldo Serra (Gernika) va iniciar el rodatge del seu nou film, 70 binlandens. El títol del film fa referència a la forma col·loquial amb què es coneixen 35 mil euros, el total de diners que necessita la protagonista. En aquest cas, el paper recau en Emma Suárez, que compartirà escena amb Nathalie Poza i Hugo Silva. Es tracta del tercer llargmetratge del director, que en aquesta ocasió ha comptat amb un guió escrit per Javier Echániz, Asier Guerricaechebarria i Juan Gil Bengoa.

70 binladens

- Advertisement -

A 70 binladens, Emma Suárez es posa a la pell de la Raquel, una dona que es troba en una situació desesperada. La seva vida personal l’ha portat a una conjuntura en la qual necessita 35 mil euros i els necessita en les pròximes 24 hores. Davant aquest fet, la seva última esperança és que el banc li doni un préstec. Malauradament, quan la transacció està quasi tancada, apareixen dos atracadors (Nathalie Poza i Hugo Silva) i la situació es complica. Amb el temps en contra, la Raquel no tindrà gaires opcions i haurà d’aconseguir sortir d’allà costi el que costi.

- Advertisement -

Produït per Sayaka Producciones SL, Pokeepsie Films (la productora d’Alex de la Iglesia) i La Panda, la pel·lícula també comptarà amb Dani Pérez Prada, Bárbara Goenaga, Kándido Uranga, Fernando Albizu, Ione Irazabal, Richard Sahagún, Juan Viadas, Susana Abaitua i Alexandra Prokhorova, per tancar el repartiment. L’estrena està prevista pel 8 de març d’aquest 2019.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents