today-is-a-good-day

El pitjor equip policial arriba a les cartelleres

- Advertisement -

D’uns anys ençà s’han posat de moda les comèdies espanyoles, que expliquen més del mateix però que acaben batent rècords i per això es continuen produint més títols esperant que arribin a assolir un èxit inesperat, com va ser el cas de 8 Apellidos Vascos (2014). Ara, el cineasta Joaquín Mazón (sèries Allí Abajo i Con el Culo al Aire) dóna el salt a la gran pantalla amb una comèdia que barreja espies, acció, policies i terrorisme.

Aquest film presenta al Cos d’Èlit, un servei secret espanyol equivalent a l’FBI als EUA o al MI6 britànic. Després de la mort dels seus membres, el cos recluta un nou grup d’agents que hauran de fer caça al terrorisme, ja que un boig s’ha fet amb una vella bomba submergida a la platja de Palomares d’Almeria, on l’any 1966 un bombarder nord-americà que transportava armes nuclears va caure a la costa mediterrània.

- Advertisement -

Cuerpo-de-Elite_01

- Advertisement -

L’elenc té moltes cares conegudes del territori nacional que han estat presents a altres comèdies d’èxit com en són Miki Esparbé (El Rei Borni o Barcelona nit d’hivern), María León (Allí Abajo o Carmina y Amén), Jordi Sánchez (La que se avecina o Plats Bruts), Andoni Agirregomezkorta (Dos a la carta o Euskolegas), Joaquín Reyes (Promoción Fantasma o Spanish Movie), Carlos Areces (Open Windows o Extraterrestrial) o Silvia Abril (Vulcania o 3 bodas de más), entre d’altres.

S’estrenarà el proper 26 d’agost i promet fer gràcia i sembla ser, segons les primeres crítiques, que la fórmula funciona molt bé. A continuació, es pot veure el darrer tràiler on es mostren més detalls sobre la l’argument.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents