5 actors insuportables amb qui ningú vol treballar

- Advertisement -

Ser una estrella de Hollywood pot ser més difícil del que sembla. Els diners, la fama, els paparazzis, addiccions, divorcis… formen part de la vida dels actors que donen vida als personatges de les pel·lícules que veiem al cinema. La situació pot arribar a ser molt tensa durant els rodatges i els problemes personals dels actors i actrius i els seus caràcters poden arribar a afectar a la filmació d’una pel·lícula fins al punt que els companys de set i els directors no vulguin treballar amb ells. Com que ens agrada fer el xafarder, avui anem més enllà de les pel·lícules i ens fixem en alguns actors tan insuportables que ningú vol treballar amb ells.

Lindsay Lohan

La jove i adorable promesa de la factoria Disney va saltar a la fama de tan jove que ben aviat va començar a flirtejar amb les drogues i l’alcohol, la qual cosa la convertir en un escàndol mediàtic dia sí dia també. Les seves addiccions i els escàndols constants van afectar a la seva feina i és vox populi que arriba tard als rodatges, que no memoritza el text i que hi ha dies que ni apareix. Tot plegat li ha passat factura i ningú vol treballar amb ella des de fa molt de temps.

- Advertisement -

Bruce Willis

- Advertisement -

És un dels grans actors del cinema d’acció dels anys 90 i en realitat ha fet moltíssimes pel·lícules com ara Die hard, The sixth sense, Unbreakable, etc. Tot i que pugui semblar que tot va rodat, es diu que únicament fa allò que té ganes de fer, quan a ell li ve de gust, amb qui li plau… Tot plegat una actitud del tot inaguantable en un actor que gosa donar ordres al mateix director de la pel·lícula. Companys i directors s’han allunyat d’ell i s’ha guanyat molts enemics.

Edward Norton

Si un actor amb molt de talent no treballa gaire, només pot voler dir que ningú no el vol en el seu rodatge. Alguns dels seus companys asseguren que és un paio tan exigent que resulta insuportable treballar amb ell. És famós l’episodi que va viure a American History X; resulta que va prendre material a l’editor de la pel·lícula per editar-lo ell mateix perquè no estava content amb el resultat final. També destaca el fet que no anés a actes promocionals d’algunes de les seves pel·lícules pel fet que no n’ha quedat satisfet. Tot plegat, un impresentable de cap a peus.

Jennifer Lopez

És per tots sabut que JLo és una diva en majúscules. El problema és que s’ho creu tant que les seves exigències durant el rodatge d’una pel·lícula són tant extravagants com constants. A més, es veu que es nega a treballar en cas que les seves exigències no siguin satisfetes. Sembla que l’actriu i cantant ha oblidat els seus orígens humils i que no està disposada a renunciar a una vida de luxe ni per rodar una escena. Es comenta també, que no parla amb ningú llevat que es cridi “Acció!”.

Katherine Heigl

Semblava que Heigl agafaria el relleu a Julia Roberts i que esdevindria la nova novia d’Amèrica després de la seva aparició en comèdies romàntiques com The ugly truth, Killers o Life as we know it, però la seva carrera es va truncar a causa de la seva actitud. Segons els seus companys de rodatge, és una tia xafardera i conflictiva. De fet, ha parlat malament de pràcticament tots els treballs que ha fet, inclús aquells que li han donat més fama i èxits. Així doncs, els seus companys no confien en ella i els directors no es volen arriscar a quedar malament davant dels mitjans per les seves tonteries.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents