Rosamund Pike és Marie Curie a ‘Radioactive’

- Advertisement -

Nou biopic a la vista però aquest cop no parlem de cantants! Madame Curie, (Radioactive és el títol original) està dirigida per la directora franco-iraniana Marjane Satrapi, realitzadora de Persépolis i Las Voces. La pel·lícula està produïda per la Working Title Films, responsable d’éxits com The darkest night, Yesterday i Expiación. El film vol ser un viatge pel llegat de Marie Curie, primera dona de guanyar el premi Nobel. El film arriba el 4 de desembre a les nostres sales.

- Advertisement -

Madame Curie, és una adaptació de la novel·la gràfica de Lauren Redniss Radioactive. Marie And Pierre Curie. A Tale Of Love And Fallout. Està protagontizada per Rosamund Pike (Perdida), Sam Riley (Control), i Anya Taylor-Joy (Emma). 

- Advertisement -

L’acció té lloc al segle XIX, quan Marie és una científica apassionada i brillant que  ha de lluitar per portar a terme les seves investigacions en una societat dominada pels homes. Després d’unir forces amb Pierre Curie i aconseguir el premi Nobel gràcies als seus estudis sobre la radioactivitat, la parella es converteix  en el centre d’atenció internacional. No obstant això, després d’un tràgic accident, Marie s’haurà d’enfrontar sola a la seva feina i als efectes transformadors que els seus descobriments signifiquen per al món modern.

No és el primer cop que la vida de Curie passa pel cinema. Cal recordar que l’any 2016 es va estrenar Marie Curie: The Courage of Knowledge una pel·lícula teatral dirigida per Marie Noëlle i que el llunyà 1943 el film Madame Curie també va relatar la història de la científica.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents