3a temporada de ‘Crims’: torna la nostra part més fosca

- Advertisement -

Un dels èxits més sonats dels últims anys de TV3 torna el dia d’inici del curs escolar. Crims, dirigit i presentat pel periodista Carles Porta, torna a la graella de la TV pública catalana aquest dilluns 13 amb deu nous casos que ens posaran els pèls de punta. L’espai s’emetrà cada dilluns del primer trimestre escolar després del TN igual que en les anteriors edicions.

- Advertisement -

 “Ja venim d’un gran èxit a la ràdio, però estem sorpresos de l’èxit que ha tingut a TV3, on acumulem molta diversitat de públic. Hem de mantenir aquest nivell d’exigència i el respecte, perquè hi ha gent i famílies afectades“. Ha explicat Carles Porta a la presentació de la nova temporada. El responsable del programa també ha explicat que dins la temporada hi haurà un cas que marcarà en especial. “Arribarà una minisèrie de quatre capítols del cas de la Guàrdia Urbana de Barcelona. El que farem és ajuntar les informacions, fer un bon relat visual i narrativament de tot el que s’ha dit. Primer capítol, fets, què van descobrir els Mossos. Segon, la versió de la Rosa Peral. Tercer, el mateix relat des de la perspectiva de l’Albert, que és diferent. I al quart deixarem al públic fer de jurat veient el que s’ha dit al judici”.

‘Crims’: enganxats al nostre costat fosc

- Advertisement -

L’èxit d’aquesta docusèrie és evident. El maig passat va acabar la 2a temporada amb una mitjana de 481.000 espectadors, fet que representa un 18.8% de quota de pantalla. Uns números espectaculars tenint en compte la fragmentació actual de l’audiència. Per si fos poc, el seu èxit a la carta també és aclaparador. En total, des de l’inici d’emissió de la 1a temporada fins al 2 de maig, ha acumulat més de 3 milions de reproduccions a la carta.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents