Els dilemes morals de la guerra a ‘The Kill Team’

- Advertisement -

El cinema bèl·lic està de moda un altre cop. Després de Midway de Roland Emmerich i a l’espera de 1917 de Sam Mendes arriba The Kill Team, pel·lícula que està basada en fets reals i en el documental homònim que va dirigir Dan Krauss que, alhora, també signa aquesta cinta. La pel·lícula està protagonitzada per  Alexander Skarsgård i Natt Wolff. 

- Advertisement -

L’argument gira al voltant del soldat Andrew Briggman, un militar amb ambició que acaba d’arribar a l’Afganistan i ha de lluitar dia rere dia per destacar entre els soldats més salvatges del seu esquadró. Durant la seva participació en combat serà testimoni de les matances de civils i es veurà obligat a denunciar-ho posant en perill la seva vida o a participar en aquests actes criminals.

- Advertisement -

El director Dan Krauss ja va fer un intent d’aproximar-se als dilemes morals del soldat Andrew Briggman amb el documental The Kill Team (2014) en què va utilitzar relats de primera mà dels mateixos soldats implicats. En aquesta versió cinematogràfica s’ha decantat per una estètica íntima i centrada en el personatge i les seves emocions. El film arriba als nostres cinemes el 20 de desembre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents