3 dies de pre-estrenes gratuïtes a Serielizados Fest

- Advertisement -

El festival de Serielizados presenta xerrades, pre-estrenes gratuïtes de sèries i sessions dobles de pilots de sèries que s’estrenaran aquest any a les plataformes digitals. En versió original i subtitulades en castellà. Succeirà a Barcelona a l’auditori del CCCB i a la Sala Phenomena de dimecres 25 a diumenge 29 setembre. Les premières són gratuïtes. Les sessions panorama valen 3 € i les projeccions i activitats amb convidats 5 € o 7 €. Els abonaments són de 15 € (5 sessions), 25 € (10 sessions) i 35 € (15 sessions).

Seriealizados reconeix les sèries nòrdiques

- Advertisement -

El nord, amb les seves nits eternes d’hivern, va donar lloc a un negre particular que es va donar a conèixer per Stieg Larsson o sèries com la sueco-danesa Broen. Amb el temps que ha passat des del pas de dècada, Serielizados ha decidit homenatjar d’alguna manera aquest avenç que han suposat a Europa dedicant el festival d’enguany a Dinamarca.

- Advertisement -

Aquest honor es deu més concretament a la visita del creador del drama polític Borgen, Jeppe Gjervig Gram que ha passat per la Berlinale amb el noir psicològic Follow the money III i que presentarà també a Serielizados. D’arreu d’Escandinàvia, les estrenes seran nombroses si no el gran gruix de les propostes: The Bullets, The New Nurses o els dos primers episodis de Twin, una dissertació sobre com canvien les vides de dos bessons des d’un punt de sortida comú.

En referència a SKAM, el gran èxit noruec que seguia l’estela de Skins, Serielizados prepara un recull de quatre pilots curts que considera que són el llegat de la sèrie: Lovleg, 17, Kongen av Gulset… Posant enfàsis en Doggystyle, una comèdia sexual sobre una jove que afronta la seva superficialitat.

Fleabag i La sèrie de La Manada

La segona convidada d’honor és Isabel Waller-Bridge, la creadora de Fleabag (amb dos ben guanyats Emmys) que parlarà de la rellevància de la música a l’actualitat. Del regne Britànic, l’acompanya la 5a temporada d’Inside Number 9 amb la presència d’un dels seus creadors i protagonista Steve Pemberton. Sens dubte un dels plats forts del festival.

De l’equip d’Una Mujer Fantàstica; dels seus directors Pablo i Juan de Dios Larraín i amb la seva mateixa protagonista Daniela Vega arriba una sèrie inspirada pel grup de violadors de Pamplona, sota el nom de La Jauría i que posa en debat el tracte a les vícitmes. De la mateixa manera el festival aprofita per posar en òrbita Monzón, una altra sèrie xilena, sobre boxa, amb la Daniela Vega de secundària. I cap a Amèrica del Nord hi trobem The Politician, prometedora primera comèdia política del caricaturesc Ryan Murphy. Flack amb Anna Paquin de True Blood, i Pure sobre un moviment de la branca dels amish on s’han inflitrat narcos mexicans. Finalment la pel·lícula que tanca la sèrie The Transparent.

Entrades exhaurides per veure ‘Plats Bruts’

“El ball de la tanga en pantalla gran” és el que anuncia Serielizados a la descripció del que serà la projecció del que s’ha votat com a millor capítol de Plats Bruts, com a celebració del 20è aniversari de l’estrena a TV3 del sitcom català més estimat. Les entrades ja s’han exhaurit. Però en l’àmbit barceloní hi són les estrenes de Betevé: El Mort Viu i Les Molèsties 2 sobre la cirsi dels 30, amb col·loqui amb el creador i un homenatge a l’humorista Joan Capri. D’afegitons: la xerrada sobre La Casa de Papel, el dorama coreà The Guest, la flamenca (no valona) Studio Tarara, Match, i la comèdia jueva israeliana Nehama.

Agafeu les entrades que ja feu tard!

- Advertisement -
Zep Armentano
En Zep Armentano és jugador de quidditch retirat i mil·lenial acomplexat. S’alimenta de cinema i anime, passa llargues hores a Twitter. Llicenciat en Comunicació Audiovisual, Armentano és operador de càmera, periodista i editor de vídeo. Col·labora amb diverses publicacions, entre les quals 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents