‘Tenet’: arriba el nou trencaclosques de Nolan

- Advertisement -

Després de moltes anades i vingudes al llarg del calendari i, evidentment, per culpa de la pandèmia mundial de coronavisrus, finalment Tenet arriba als cinemes. I força més aviat del que ens esperàvem. El 26 d’agost ha estat la data escollida per finalment poder gaudir de la nova pel·lícula de Christopher Nolan (Trilogia Batman, Inception) convertint-se en l’estrena més desitjada de l’estiu tant pels espectadors com pels exhibidors. 

En mig de les vacances de l’any passat es va publicar el primer teaser de Tenet, la nova pel·lícula del director. Tres mesos després, i sense previ avís, Warner va publicar a les seves xarxes el primer tràiler oficial del film. Després de l’exitosa (i oscaritzada) Dunkirk el director anglès torna al seu gènere preferit: thriller amb pinzellades fantàstiques. 

- Advertisement -

- Advertisement -

John David Washington (Blackkklansman) compartirà escenes amb Robert Pattinson (The lighthouse), Kenneth Branagh (Murder on the Orient Express), Michael Caine (Going in style), Elizabeth Debicki (Widows), Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals), Dimple Kapadia (Welcome back), Clémence Poésy (The Tunnel) i Dimesh Patel (Yesterday). Un càsting plural i ple d’estrelles per una pel·lícula que promet deixar-nos descol·locats.  

Tenet està escrita pel mateix Nolan, però no ha volgut avançar res de l’argument més enllà del material del qual ja disposem. Ara bé, sí que sabem que Warner l’ha descrita com un thriller d’acció amb espies internacionals i amb viatge en el temps. També són moltes les veus que comencen a definir-la com un “blockbuster innovador” i, fins i tot, hi ha certs mitjans que s’han atrevit a parlar d’una seqüela encoberta de Inception, tot i que només són rumors.

També s’ha de destacar que després dels viatge de Interestellar i Dunkirk, Nolan torna a comptar amb Hoyte van Hoytema per a la fotografia, però Hans Zimmer no estarà present rere la banda sonora d’aquesta nova aventura (ja que està treballant en un altre projecte, Dune), i serà la música de Ludwig Göransson (guanyador de l’Oscar per Black Panther) la que sentirem.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents