today-is-a-good-day

‘La boda de Rosa’ o com viure només per a tu

- Advertisement -

La nova pel·lícula d’Iciar Bollaín protagonitzada per Candela Peña arribarà a la cartellera aquest estiu. Concretament el pròxim 28 d’agost i a més serà l’encarregada d’obrir un ajornat Festival de Màlaga que per primer cop se celebrarà al final del període de vacances. El film està protagonitzat per Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea i Paula Usero i com bé indica el seu nom té un casament com a punt de partida.  

- Advertisement -

La pel·lícula explica la història de la Rosa que, a punt de complir 45 anys, s’adona que tota la vida ha estat vivint sempre per als altres i decideix engegar-ho tot a rodar i agafar les regnes de la seva vida. Però abans haurà d’embarcar-se en un compromís molt especial, un matrimoni amb ella mateixa. D’aquest manera, aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans i que canviar de vida no és tan fàcil  com semblava.

- Advertisement -

Després del film Yuli, Bollaín firma el guió  juntament amb Alicia Luna i, com en les seves primeres pel·lícules, aborda una història de personatges que ens parla de coses, sempre amb humor i emoció, que d’una manera o altra ens afecten a tots. I és la tercera pel·lícula amb Candela Peña després de Hola, ¿estás sola? i Te doy mis ojos.

Per a la directora, el canvi de vida de la Rosa és “una feina titànica” i queaprendre a saber el que un vol i no renunciar-hi és una assignatura difícil d’aprovar i que a vegades no s’aconsegueix mai”.

La boda de Rosa es una producció de Tandem Films, Turanga Films, Setembro Cine, AIE i Halley Productions (Francia). Amb la participació de RTVE, Movistar+ i À Punt Mèdia, amb la  el finançament del Gobierno de España i amb l’ajuda de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents