Ralph Fiennes, el primer agent de ‘The King’s Man’

- Advertisement -

La preqüela de la saga d’acció i comèdia Kingsman que van  protagonitzar Taron Egerton i Colin Firth s’anomena The King’s Man (The King’s Man: La primera misión, en castellà). A la direcció hi ha Matthew Vaughn i hi podrem veure Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, con Djimon Hounsou i Charles Dance. Matthew Vaughn, David Reid y Adam Bohling en són els productors. També hi veurem l’actor català Daniel Brühl.

The King’s Man està basada en el còmic The Secret Service de Mark Millar i Dave Gibbons. La història és de Matthew Vaughn y el guió és obra de Matthew Vaughn i Karl Gajdusek. Aquesta tercera entrega de la saga s’estrenarà el 29 de desembre als cinemes de tot el món. 

- Advertisement -

- Advertisement -

El film explicarà la història de com un grup format pels pitjors malvats i les ments criminals més perverses es reuneix per desencadenar una guerra que aniquilarà milions de persones. Però un home està disposat a lliurar una batalla a contrarellotge per detenir-los. A The King’s Man s’hi explica els orígens de la primera agència d’intel·ligència independent del món.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents