La 1a Guerra Mundial segons Sam Mendes

- Advertisement -

Sam Mendes, director reconegut amb pel·lícules com American Beauty (1999) o Skyfall (2012) s’endinsa en la temàtica bèl·lica amb 1917. En el moment més du i cruel de la Primera Guerra Mundial, dos joves britànics, l’Schofield (George MacKay) i en Blake (Dean-Charles Chapman), reben una missió que sembla pràcticament impossible. En una carrera contrarellotge, hauran de travessar el territori enemic per lliurar un missatge que evitarà un atac mortífer contra centenars de soldats, entre ells el germà d’en Blake.

- Advertisement -

Si el passat desembre ens va arribar Midway, pel·lícula ambientada a la Segona Guerra Mundial just després del devastador atac a Pearl Harbor, el pròxim 10 de gener arribarà als cinemes 1917 que ens trasllada uns 20 anys abans. A part de MacKay i Chapman, també hi podrem veure Mark Strong (Kingsman: The Secret Service), Andrew Scott (Fleabag), Richard Madden (Rocketman), Colin Firth (The king’s speech), Benedict Cumberbatch (Sherlock) y Claire Duburcq que debuta en aquest llargmetratge.

- Advertisement -

Aquells que ja han pogut gaudir de les primeres imatges ja han vaticinat una entrada als Oscars 2020, que se celebraran la nit del 9 al 10 de desembre. De moment, però, ja és la gran triomfadora de la nit del Globus d’Or i ha aconseguit el Premi a Millor Pel·lícula i el de Millor Direcció. El que menys voldríem és crear falses expectatives, però els primers comentaris de premsa que s’han fet públics no han deixat indiferent a ningú, ja que diuen que és probablement una de les millors pel·lícules de guerra des de Saving Private Ryan (1998).

A més, també s’ha elevat la fotografia del film, la qual va a càrrec del 14 vegades nominat per l’acadèmia Roger Deakins (Blade Runner 2).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents