Netflix adapta la saga de novel·les i videojocs ‘The Witcher’

- Advertisement -

La sèrie que presenta la plataforma streaming, Netflix, està basada en la saga de llibres de literatura fantàstica anomenada The Witcher escrita escrita per Andrzej Sapkowski, la qual va esdevenir tal èxit que va donar origen a una trilogia de videojocs que va adaptar CD Projek. Sembla que amb aquesta ficció la companyia vol agafar el relleu de Game of Thrones, aprofitant que el buc insígnia d’HBO ja ha arribat a la seva fi.

Nara les aventures de Geralt de Rivia, un solitari caçador de monstres que lluita per trobar el seu lloc en un món en què les persones solen ser més malvades que les criatures. Un dia, es creua pel seu camí una poderosa bruixa i una jove princesa que amaga un secret molt perillós. Juntament amb elles, haurà de navegar pel continent i fer front a molts perills.

- Advertisement -

- Advertisement -

Aquesta història èpica estarà dirigida per diversos cineastes, entre els quals hi ha Tomek Baginski (director de la cinemàtica dels videojocs), el qual va estar nominat a l’Oscar pel seu curtmetratge Katedra. Per ara s’ha confirmat que ell dirigirà almenys un dels capítols que conformaran la primera temporada. També hi haurà Alik Sakharov (House of Cards i Game of Thrones) qui en dirigirà 4 , inclòs el primer. Alex Garcia Lopez (Utopia) i Charlotte Brändströn (Outlander i Counterpart) dirigiran dos episodis cadascun. Mentre que els personatges principals, Geralt de Rivia, Yen i Ciri, seran interpretats per Henry Cavill (Superman: Man of Steel o Mission Imposible: Fallout), Anya Chalotra (The ABC Murders o Wanderlust) i Freya Allan (Into the Badlands o The War of the Worlds).

Per ara només s’han donat a conèixer les primeres imatges oficials, així com el pòster i el lema de la ficció: “Els pitjors monstres són els que crea un mateix”. Caldrà esperar una mica per descobrir més detalls, tot i que és probable que el proper 19 de juliol a la San Diego Comic Con hi hagi alguna sorpresa, ja que The Witcher participarà en un panell per a fans on hi estaran presents els actors protagonistes de la sèrie i la showrunner Lauren Schmidt Hissrich.

Per anar preparant el terreny, us deixem amb el tràiler de la sèrie:

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents