today-is-a-good-day

Michael Bay dirigeix 6 justiciers a l’ombra

- Advertisement -

150 milions és el pressupost que ha manegat el director de Transformers per rodar la nova odissea cinematogràfica d’acció de Netflix. Michael Bay té una llarga carrera en el cinema d’explosions que comença a la fi dels noranta (Armageddon; Dos Policías Rebeldes) i que s’ha centrat en la franquícia dels robots alienígenes Transformers durant els últims dotze anys, a través de cinc pel·lícules. Aquesta gens menyspreable xifra de diner l’ha convertit en el segon film més car de la història de Netflix per darrere de The Irishman que ha costat 175 milions de dòlars.

- Advertisement -

6 underground (6 en la sombra) és un grup de multimilionaris del món sencer que han fingit la seva mort per fer-se justiciers i desmantellar organitzacions criminals que atemoreixen les seves ciutats. Han eliminat el seu passat, i ara es fan dir pels números de l’1 al 6. Estan interpretats per Adria Arjona (Anathema a Good Omens), Ben Hardy (Arcángel a X-Men Apocalypse), Dave Franco (Nerve) Manuel Garcia-Rulfo i Mélanie Laurent i els lidera com a Nºo1 Ryan Reynolds (Deadpool, Buried), un dels actors més versàtils del moment.

- Advertisement -

Darrere de la producció hi ha el duo guionista de Deadpool i Zombieland. Pel que fa a 6 en la sombra promet acció d’alt nivell amb aires de Misión Imposible o 007 amb un toc despreocupat. Seguirà la tendència del gènere d’acció, d’espies, i fins i tot el de superherois de suggerir un paisatge internacional jugant amb indrets turístics (Abu Dabi, Roma, Los Ángeles…). Per donar una aura d’espectacularitat i versemblança als efectes especials en escenes de persecució i destrucció, només cal veure com el grup de justiciers rebenta una piscina del terrat d’un gratacel o baixen lliscant pel duomo Florència. L’adrenalina està assegurada. La pel·lícula està disponible a la plataforma des de divendres 13 de desembre.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents