today-is-a-good-day

‘Sky Rojo’: l’odissea de les prostitutes a Netflix

- Advertisement -

La factoria Netflix no s’atura. Una de les sèries originals que més interès desperta aquesta temporada és Sky Rojo i està amassada per Àlex Pina i Esther Martínez. Ja fa temps us vam anunciar que Pina fitxava per Netflix per crear contingut exclusiu per al gegant de l’streaming, i és que en els últims anys el de Pamplona ha esdevingut el creador més popular i amb més èxit del panorama serièfil espanyol amb sèries com La casa de papel i Vis a vis, èxits rotunds tant a nivell nacional com a nivell internacional. La sèrie es va començar a rodar el 18 de novembre de 2019 entre Madrid i Tenerife i comptarà amb 8 capítols de només 25 minuts de durada en què l’acció està assegurada. A partir del dia 15 de març està disponible en la seva totalitat. Netflix ha batejat l’estil de la sèrie com a “pulp latino” i promet acció de la bona.

“Busquem fer una acció frenètica però recolzant-nos en aquests 25 minuts de durada per emfatitzar el dinamisme de la trama: la fugida i la carrera per la supervivència. En el tercer acte d’una pel·lícula o d’un capítol convergeix tota l’energia i és l’explosió més efervescent dels conflictes que s’estan narrant, així que ens vam plantejar fer un tercer acte constant i ficar tota la nostra història en un embut de frenetisme.

Àlex Pina i Esther Martínez

- Advertisement -

Tot just ha arribat a Netflix i ja se sap que tindrà com a mínim dues temporades. Pel que fa a la trama, Sky Rojo narrarà la història de tres prostitutes una cubana, una argentina i una espanyola que per fugir del prostíbul on viuen acaben deixant el seu proxeneta malferit. Per deixar la seva antiga vida enrere, les noies emprendran un viatge per carretera amb la certesa que amb el seu historial delictiu no poden anar a la policia, i que el proxeneta i els seus sequaços les persegueixen. Les noies només tindran dues opcions: o fugir i procurar que no les enganxin o treure les urpes i plantar cara.

- Advertisement -

El repartiment comptarà amb Verónica Sánchez (El embarcadero, Gordos), la cubana Yany Prado (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo)  i l’argentina Lali Espósito (Floricienta, Dulce amor). Les tres actrius seran les encarregades de donar vida a les prostitutes protagonistes. En el sector masculí, completen el repartiment Asier Etxeandia (Dolor y gloria, Velvet), Miguel Ángel Silvestre (El corredor de la muerte, Velvet) i Enric Auquer (Quien a hierro mata, La línea invisible).

Pel que fa a la part tècnica, Pina y Martínez no només en són els creadors, sinó que també en seran els productor executius i part de l’equip de guió, també format per David Barrocal, Javier Gómez Santander, Mercedes Rodrigo i Manuel Jabois. La direcció recau sobre Eduardo Chapero-Jackson, Javier Quintas i el director català David Victori (No matarás). El responsable de la fotografia és el premiat amb un Goya Migue Amoedo (La casa de papel, La llamada, La novia).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents