today-is-a-good-day

Clint Eastwood torna a la direcció amb ‘Richard Jewell’

- Advertisement -

Ara que comença l’any nou, ja tenim la vista posada en el futur, ja que a principis d’aquest nou any la Malpaso Productions (productora de Clint Eastwood) torna amb una nova història d’herois americans. Clint Eastwood es torna a posar a la producció, direcció i interpretació d’una nova pel·lícula. Sembla que als seus 89 anys, i a punt dels 90, Clint Eastwood encara té corda per a noves històries i així ho demostra amb aquesta nova aposta.

Richard Jewell és el títol d’aquest nou film i el del protagonista de l’epopeia. Jewell era un guarda de seguretat durant els Jocs Olímpics d’Atlanta l’any 1996 que va descobrir una motxilla plena d’explosius i va evitar que hi haguessin més víctimes de les que hi va haver, ja que va ajudar a evacuar l’àrea poc abans que es produís l’explosió. Mentre d’entrada va quedar com un heroi, més tard se’l va vincular amb l’atemptat i va acabar sent el sospitós número u.

- Advertisement -

- Advertisement -

Paul Walter Hauser (I, Tonya) serà qui encarnarà Richard Jewell, però estarà acompanyat per Sam Rockwell (Three Billboards outside Ebbing, Misouri) que serà Watson Bryant, l’advocat de Jewell; Kathy Bates (Misery) que es posarà a la pell de la Bobi, la mare d’en Jewell; Jon Hamm (Baby Driver) que encarnarà l’inspector en cap de l’FBI i Olivia Wilde (In time) que serà Kathy Scruggs, la reportera de l’Atlanta Journal-Constitution.

Eastwood ha construït el film a partir del guió del nominat per Captain Phillips, Oscar Billy Ray, que, a la vegada, està basat en l’article de Vanity Fair “American Nightmare: The Ballad of Richard Jewell” escrit per Marie Brenner.

La pel·lícula s’estrena avui dia 1 de gener del 2020. I per si encara dubteu anar a cine, us deixem el tràiler d’aquest nou film:

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents