today-is-a-good-day

El ‘Dr. Dolittle’ torna amb una nova aventura i amb una nova cara

- Advertisement -

El 1967 es va estrenar Doctor Dolittle, un film musical dirigit per Richard Fleischer i protagonitzat per Rex Harrison en què un home podia comunicar-se amb els animals. Tot i que va ser nominada a 9 premis Oscars, incloent el de Millor pel·lícula i va guanyar a Millors efectes i Millor cançó, gairebé no va tenir èxit a taquilla. Anys més tard, el 1998 va arribar el remake en què Eddie Murphy es ficava sota la pell del doctor que podia parlar amb la fauna. Aquesta última va acabar esdevenint una saga de 5 pel·lícules a partir de la cinta original i cada vegada amb pitjors històries. El 2020 arribarà un reinici del personatge protagonitzat per Robert Downey Jr. (Iron Man o Sherlock Holmes) i dirigida per Stephen Gaghan (Syriana o Gold).  

La comèdia d’aventures se centra en el doctor John Dolittle, un veterinari capaç de parlar amb els animals que, després de la mort de la seva dona fa 7 anys, es va tancar a casa seva amb l’única companyia dels seus exòtics i peluts amics. Però, quan la jove reina d’Anglaterra cau malalta, Dolittle haurà de sortir de la seva reclusió per trobar una cura i, a la vegada, recuperar el sentit de l’humor. Pel camí, tornarà a trobar-se amb vells amics i enemics. Juntament amb ell hi haurà una jove aprenent, un goril·la, un ànec, estruços, un os polar, un lloro i altres animals.

- Advertisement -

- Advertisement -

La resta de l’elenc el conformen Antonio Banderas, que apareixerà com al malvat Rassouli, Jessie Buckley, Michael Sheen, Hary Collett i Jim Broadbent. Mentre que per donar vida als animals que acompanyen a Robert Downey Jr. sentirem les veus originals de Octavia Spencer, Emma Thompson, Kumail Nanjiani, John Cena, Marion Cotillard, Tom Holland, Selena Gomez o Rami Malek.

El film s’estrena el prròxim 24 de gener del 2020 de la mà d’Universal Pictures. Per ara es pot gaudir d’un primer tràiler que mostra com es respecte l’estil clàssic de la primera adaptació al cinema.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents