today-is-a-good-day

‘Ventajas de viajar en tren’ guanya el Premi del Públic Virtual a Sitges

- Advertisement -

La primera edició del Premi del Públic Virtual del Festival de Sitges ha tingut un pòdium ple de co-produccions catalanes. El film basc amb participació catalana Ventajas de viajar en tren ha estat el més ben valorat per les més de 2.000 persones que han participat en aquest jurat popular virtual que han organitzat El cinèfil i el Festival de Sitges per primer cop.  A molt poca distància de la pel·lícula d’Aritz Moreno ha quedat l’òpera prima de José Luís Montesinos, Cordes, i tot seguit la gran guanyadora festival El hoyo que també es va endur el Premi del Jurat i del Públic.

A continuació podeu consultar el rànquing amb les pel·lícules més ben valorades per l’audiència en xarxa del Festival de Sitges. A cada imatge hi veureu el percentatge de vots en estrelles que ha recollit cada film i a sota la mitjana en una nota numèrica de l’1 al 10 per facilitar la comprensió.

- Advertisement -

- Advertisement -

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents