‘El camino’: el llegat de ‘Breaking bad’ en una pel·lícula ‘El camino’: el llegat de ‘Breaking bad’ en una pel·lícula
L'actor Aaron Paul visitarà Sitges per presentar el film el 12 d'octubre ‘El camino’: el llegat de ‘Breaking bad’ en una pel·lícula

Doble notícia bomba… La primera era una evidència: la seqüela en forma de pel·lícula de Breaking bad arribarà a Netflix L’11 d’octubre. La segona és una sorpresa: el co-protagonista serà a Catalunya per presentar el film al Festival de Sitges el dia 12 d’octubre.  Els fans podran conèixer de primera mà tots els detalls d’aquesta pel·lícula sorgida amb un cinefòrum amb Aaron Paul que tindrà lloc després de la projecció. Ara bé, si anem a fixar-nos en el film… la gran pregunta és què se n’ha fet de Jesse Pinkman, el ser co-protagonista d’una de les sèries de més èxit dels últims anys. Amb un cop d’ull al teaser veureu de què parlem…

La sinopsi oficial del film explica que després de la seva dramàtica fugida de la captivitat, Jesse ha de reconciliar-se amb el seu passat per forjar algun tipus de futur. Així de simple. El que també ha fet públic Netflix és que el film serà un “apassionant thriller” i que està escrit i dirigit per Vince Gilligan, el creador de Breaking Bad i de la preqüela Better call Saul. La pel·lícula està produïda per Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer i el mateix Aaron Paul, en associació amb Sony Pictures Television. Cal recordar que Aaron Paul va guanyar tres premis Emmy per la interpretació de Jesse Pinkman així que el seu retorn és més que un esdeveniment cinèfil. La primera imatge l’ha publicat el propi actor. I sí, torna a anar vestit de groc!!

Una de les sorpreses més esperades és el retorn del seu company d’aventures Walter White (alies Heisenberg) que podria aparèixer en forma de flashbacks. De la mateixa manera s’espera que Saul Goodman (alies Better call Saul) també hi tingui algun cameo. La realitat és que no se sap gairebé res més enllà que el protagonista és Jesse Pinkman i que Skiny Pete també serà part de la trama com hem vist al tràiler. Caldrà esperar a l’11 d’octubre…

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*