La màgia del Yeti es fa realitat a ‘Abominable’ La màgia del Yeti es fa realitat a ‘Abominable’
El film està previst que arribi als cinemes el proper 11 d'octubre La màgia del Yeti es fa realitat a ‘Abominable’

L’estudi d’animació, Dreamworks Animation, responsable d’èxits com How to Train Your Dragon, Shrek o Kung Fu Panda ens presenta Abominable, una història que ens farà viure un viatge èpic des dels carrers de Shanghai fins als impressionants paisatges nevats de l’Himalaya. 

La història se centra en Yi, una adolescent que viu a la ciutat de Shanghai. Un dia, es troba un petit Yeti al terrat del seu edifici. La suposada abominable criatura s’ha escapat del laboratori on la tenien capturada i l’estan buscant per tota la ciutat. Per això, Yi i els seus amics decideixen ajudar-la a fugir i reunir-la amb la seva família al pic més alt del món: l’Everest, nom amb el qual l’acaben batejant.

El film està escrit i co-dirigit per Jil Culton (Open Season) i Todd Wilderman (Trolls i The Croods) i compta també amb la col·laboració de Pearl Studio com a productors. A la versió original compta amb les veus de Chloe Bennet, Tenzing Norgay Trainor, Albert Tsai, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tsai Chin i Michelle Wong. L’estrena està prevista pel proper 11 d’octubre de la mà d’Universal Pictures.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*