Will Smith i Tom Holland junts a ‘Spies in disguise’ Will Smith i Tom Holland junts a ‘Spies in disguise’
El film d'animació està previst que arribi a les pantalles el proper 27 de desembre Will Smith i Tom Holland junts a ‘Spies in disguise’

Tot i que encara queden uns mesos i estem gaudint del que queda d’estiu, hem de posar la vista als films que arribaran abans de finalitzar l’any, i és que aquest Nadal arribarà una nova comèdia d’animació sota el títol Spies in Disguise (Espías con disfraz). Es tracta de l’adaptació del curtmetratge d’animació homònim, dirigit i escrit per Lucas Martell el 2009 i que dirigeixen a quatre mans Nick Bruno i Troy Quane. 

La trama se centra en el súper espia Lance Sterling i el científic Walter Beckett que són pols oposats. Lance és tranquil, afable i cavallerós, mentre que Walter és tot el contrari. La falta d’habilitats socials queden compensades amb el seu enginy i capacitat d’inventar artefactes increïbles que Lance fa servir a les seves missions. Un dia, tots dos hauran de confiar cegament un en altre quan les seves vides fan un gir inesperat. Si no són capaços d’aprendre a treballar en equip, tot el món estarà en perill.

La versió original compta amb les veus de Will Smith, Tom Holland, Karen Gillan, Goldie Hawn, Rashida Jones i DJ Khaled. La producció del film d’animació recau en l’estudi d’animació Blue Sky Studios, associat amb 20th Century Fox i creador de títols com Ferdinand, saga Ice Age o Rio. Està previst que arribi als cinemes el proper 27 de desembre, en plena campanya de Nadal.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*