‘La Sala’ s’estrena a TV3 ‘La Sala’ s’estrena a TV3
La sèrie estarà protagonitzada per Francesc Garrido i Goya Toledo ‘La Sala’ s’estrena a TV3

La sala, la sèrie protagonitzada per Francesc Garrido i Goya Toledo, es va estrenar el passat mes de febrere a la plataforma en streaming HBO amb unes xifres de visionat excel·lents. L’argument de la sèrie se centre en Yago Costa, un inspector de policia especialitzat en interrogatoris. Un dia entra a la comissaria on ha treballat durant tota la seva carrera i, sense motiu aparent, mata el seu cap i amic, Luis Corral. Uns quants mesos després, Yago rep la visita, a la presó, de la Sara, una jove periodista que li vol fer una sèrie d’entrevistes amb l’objectiu d’esbrinar quins van ser els motius reals que el van portar a cometre el crim.

TV3, juntament amb Telemadrid, À Punt Mèdia (País Valencià), ETB (País Basc), TVPC (Televisió canària), CMM (Castilla-la Mancha), Aragon TV, RTPA (Astúries) i IB3 (Balears) van participar per primer cop en la producció conjunta de la primera temporada d’una sèrie policíaca. El projecte té 8 capítols de 45 minuts protagonitzats també per Raúl Prieto i Natàlia Rodríguez. A més, es un projecte audiovisual que neix de l’esforç de la FORTA per promoure la producció conjunta, impulsar el teixit empresarial audiovisual de proximitat i crear nous continuguts atractius i competitius.

Ara, La Sala es podrà veure a TV3. La cadena de televisió catalana passarà els dos primers episodis el dilluns dia 9 a les 21.55.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

  • Avatar

    Sutreca

    10 de Setembre de 2019 #1 Author

    Per què tots els personatges te em cognoms de jugadors de bàsquet? Costa, Corbalán, Sibilio, Solozábal, Epifanio, Tatxenko…

    Respon

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*