today-is-a-good-day

‘La Sala’ s’estrena a TV3

- Advertisement -

La sala, la sèrie protagonitzada per Francesc Garrido i Goya Toledo, es va estrenar el passat mes de febrere a la plataforma en streaming HBO amb unes xifres de visionat excel·lents. L’argument de la sèrie se centre en Yago Costa, un inspector de policia especialitzat en interrogatoris. Un dia entra a la comissaria on ha treballat durant tota la seva carrera i, sense motiu aparent, mata el seu cap i amic, Luis Corral. Uns quants mesos després, Yago rep la visita, a la presó, de la Sara, una jove periodista que li vol fer una sèrie d’entrevistes amb l’objectiu d’esbrinar quins van ser els motius reals que el van portar a cometre el crim.

- Advertisement -

TV3, juntament amb Telemadrid, À Punt Mèdia (País Valencià), ETB (País Basc), TVPC (Televisió canària), CMM (Castilla-la Mancha), Aragon TV, RTPA (Astúries) i IB3 (Balears) van participar per primer cop en la producció conjunta de la primera temporada d’una sèrie policíaca. El projecte té 8 capítols de 45 minuts protagonitzats també per Raúl Prieto i Natàlia Rodríguez. A més, es un projecte audiovisual que neix de l’esforç de la FORTA per promoure la producció conjunta, impulsar el teixit empresarial audiovisual de proximitat i crear nous continuguts atractius i competitius.

- Advertisement -

Ara, La Sala es podrà veure a TV3. La cadena de televisió catalana passarà els dos primers episodis el dilluns dia 9 a les 21.55.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents