La família Addams es passa a l’animació La família Addams es passa a l’animació
Està previst que el film arribi a les pantalles el proper 25 d'octubre La família Addams es passa a l’animació

Aquesta tardor torna a la gran pantalla la família monstruosa amb una proposta diferent, ja que enguany comptaran amb una versió animada. Aquest fosc clan, format per Morticia, Gomez, Fester, Wednesday, Pugsley, Lurch i l’àvia, va saltar a la fama amb la sèrie de televisió en blanc i negre que l’ABC va començar a emetre el 1964 i que estava basada en les caricatures de Charles Addams per a The New Yorker. Després, els personatges van ser incorporats en una nova producció i amb un nou elenc al film del 1991.

Al film d’animació s’hi podrà veure a l’extravagant família Addams barrejant-se entre la gent corrent amb situacions com quan Wednesday comença les classes a l’escola i fa una nova amiga. El drama vindrà quan les dues nenes comencin a influir una en l’altra i els veïns semblin estar en contra dels Addams, que ja tenen suficients problemes amb la preparació d’una gran celebració.  

La direcció recau sobre Conrad Vernon i Greg Tiernan (cineastes creadors de Sausage Party). El doblatge en versió original comptarà amb les veus dels coneguts Oscar Isaac com a Gomez Addams, Charlize Theron com a Morticia Addams, Chloe Grace Moretz com a Wednesday, Finn Wolfhard com a Pugsley, Nick Kroll com a l’oncle Lucas  i Bette Midler com a l’àvia Addams.

Està previst que arribi a les cartelleres el proper 25 d’octubre de la mà d’Universal Pictures aprofitant que el 31 d’octubre és Halloween, sota el títol La família Addams. A continuació, es pot veure el tràiler oficial del nou film animat en què també sortirà la Cosa.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*