‘Living With Yourself’ la nova comèdia de Netflix ‘Living With Yourself’ la nova comèdia de Netflix
És la primera vegada que Paul Rudd serà el protagonista d'una sèrie ‘Living With Yourself’ la nova comèdia de Netflix

Living with Yourself és una comèdia que planteja una pregunta: realment volem ser millors?. Miles, interpretat per Paul Rudd, és un home que no està passant pel seu millor moment i decideix sotmetre’s a un tractament que promet ajudar-lo a millorar. Els problemes comencen quan descobreix que ha estat reemplaçat per una nova i millorada versió de si mateix. Mentre afronta les conseqüències imprevistes de les seves accions, Miles ha de lluitar per recuperar la seva esposa, la seva feina i la seva pròpia identitat.

La història està explicada des de múltiples perspectives, els vuit episodis de la sèrie estan creats i escrits pel guanyador d’un premi Emmy, Timothy Greenberg, i dirigida per Jonathan Dayton i Valerie Faris (Little Miss Sunshine) i protagonitzada per Paul Rudd. Living With Yourself  s’estrenarà a tot el món el 18 d’octubre a Netflix.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*